L'Oreal Elseve Extraordinary Oil Review

3/30/2014

Astazi vom discuta despre un ulei de par destul de drag mie,si anume Elseve sau Elvive Extraordinary Oil,imbunatatit cu 6 uleiuri de flori rare.
Avand parul cret si foarte uscat spre varfuri,am nevoie continua de ulei pentru par si am incercat tot felul de uleiuri,acesta fiind cel pe care il folosesc momentan.
Primul ulei de par folosit a fost unul de la Kallos,apoi unul turcesc si unul de la Balea.Uleiul Elseve este mai bun decat cele amintite mai sus,iar cel mai prost e cel de la Balea.Incarca parul,il face lipicios,miroase dulgeac-greu si parca nu prea netezeste.

Ce spun cei de la L'oreal:

"O formula unica de ulei ce va transforma parul uscat in matase.
Uleiul premiat Elseve Extraordinary este adjuvantul perfect pentru ingrijirea,protectia si coafarea completa a parului.Inspirat de puterea extraordinara a celor 6 uleiuri de flori rare,ofera hidratare incredibila pentru toate tipurile de par si nu-l va ingreuna."
Uleiurile de flori rare:

Utilizari sugerate de ei:
Informatii preluate de pe siteul L'Oreal.

Ce spun eu:

-Textura:uleioasa;
-Miros:suuuuper!Mie personal imi place.Dulceag-subtil-floral...Stiu ca suna ciudat,dar nu gasesc un singur cuvant sa-l descrie.
-Da,hidrateaza parul,cel putin pe moment.
-Ca tratament peste noapte:sincer,nu stiu ce sa zic,nu l-am aplicat singur pana acum;
-Protectie impotriva umiditatii:da,pentru umiditate redusa,pastreaza buclele.Daca e foarte umed afara parul meu tot se umfla si o ia razna.Se supra increteste si devine pufos.
-Nu l-am aplicat niciodata ca masca.
-Nu folosesc placa de indreptat,ondulator,nimic electric,pe baza de caldura,asa ca nu stiu daca ofera protectie termica.
-Da,parca ofera putina luminozitate si parca intensifica nuanta.
-Da,defineste buclele. 
-Nu l-am folosit inainte de aplicarea vopselei de par,asa ca nu stiu.
-Da,ofera un fel de protectie la piscina,mentinand parul moale chiar si dupa contactul cu clorul din apa.
-Da,netezeste parul electrizat/care a luat-o razna si a devenit stufos-uscat.Este motivul principal pentru care il folosesc.


Cantitate:100 ml;
Pret:41 lei;
Unde il gasim:cam pe orice site care se ocupa cu vanzarea de produse de ingrijire a parului,Cora,Auchan(eu de aici l-am luat),DM,etc.;
Eu il am din decembrie si am consumat putin mai mult de jumatate,folosindu-l aproape in fiecare zi.
Atentie!Va recomand sa va dati doar de la jumatatea parului spre varfuri,insistand pe varfuri,pentru ca poate ingrasa/incarca partea de sus,mai predispusa oricum decat restul.Nota mea:10 momentant.Poate voi descoperi in viitor un ulei mai bun,dar pana atunci nota e meritata.
As vrea sa il recumpar cand se va termina,desi imi doresc de ceva timp sa incerc si produse de la Moroccanoil,despre care am auzit multe lucruri bune.You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii