A Life In Make-Up(#2)

8/27/2014

Acum vreo saptamana sau doua,am lansat o postare in care sa va arat ce machiaje mai port eu,asa ca m-am apucat sa fac ceva poze pentru voi.De multe ori repet machiaje,si din cauza asta nu pun mai multe poze,dar promit ca o sa incerc sa mai ies din tipar.
Mentionez iar ca nu sunt profesionist si nici nu am pretentia de asa ceva,sau macar nu acum :).Dar,prin decembrie asa,sper sa va arat diploma si sa ne bucuram impreuna.

Mi-am gasit cursurile perfecte de make-up!Sunt aproape de facultate,de doua ori pe saptamana,dupa programul meu la facultate si tin doua luni.Singura problema e ca mai am de strans niste bani,dar toate la timpul lor.Cred ca v-am mai spus asta,dar sunt asa entuziasmata ca tot repet la toata lumea :D.
Concluzia mea dupa aceasta postare:Nu-mi sta prea bine cu gri si blendingul meu ar trebui imbunatatit,dar cred ca nici un primer mai bun n-ar strica.


You Might Also Like

2 comentarii

  1. I think you look very sweet and beautiful and your eyes are amazing! I loved your hair too, the pictures are great! denisesplanet,com

    RăspundețiȘtergere

Comentarii