A Life in Makeup(#1)

8/12/2014

Cum va mai prieste caldura?In sfarsit,a venit vara!Desi caldura a ajuns aproape insuportabila,eu tot ma bucur ca a plecat ploaia si sper sa stea plecata pana prin octombrie,ca sa ne putem bucura si noi de toate cele ale verii.

De vreo saptamana  tot strang pentru postarea asta,dar nu va asteptati sa vedeti nu stiu ce talent neobisnuit sau reusite fenomenale.Nu sunt makeup artist si nici exceptional de talentata,sunt o tipa banala,care se machiaza banal,dar careia ii place...cam mult chiar.

M-am hotarat sa va arat si voua reusitele si nereusitele mele pentru a ma motiva.Daca atunci cand ma machiez pentru mine sunt neglijenta,poate pentru voi o sa fiu mai atenta si mai grijulie.
Al doilea motiv este pentru ca vreau sa fac un curs de makeup artist la Colorissimo si as fi vrut sa va intreb daca voi stiti ceva legat de cursurile de acolo.Am gasit pe net doar vreo 2-3 pareri si as vrea sa aflu mai multe,fiind vorba de foarte multi bani.
M-am pus pe strans si sper sa reusesc sa fac cursul pana de Craciun.Sa vedem...Dar imi doresc tare mult sa-l fac...asa,pentru mine...

                                                        Asa arat fara pic de machiaj...
M-a ajutat doar gandul ca urma sa fac poza pentru voi :))Asa ca m-am machiat mai atent si mai curat,fata de neatentia-mi fireasca...

Asadar,stiti ceva de cursurile de la Colorissimo?You Might Also Like

4 comentarii

Comentarii