Ce bloguri mai ador si de ce

9/22/2014

Am tot postat si discutat,dar inainte de a fi blogger,sunt o mare cititoare de bloguri.Este o mica pasiune care a inceput cam acum 4-5 ani,asa ca,dupa mult timp,m-am hotarat si eu sa vorbesc pe un blog personal.
Datorita faptului ca citesc multe bloguri si de foarte mult timp,am impresia ca le cunosc  personal pe unele din fete care fac blogging de mult timp.Ele ma inspira si acum si le apreciez munca mai mult acum,dupa ce mi-am facut si eu blog.
In atata timp,desi urmaresc si citesc enorm de multe bloguri,am cateva preferate pe care le voi impartasi cu voi.Poate,cine stie,descoperiti vre-un blog nou.
La capitolul beauty&make-up:

Iguanitza- este printre primele bloggerite descoperite de mine si cea care m-a facut sa vreau sa scriu si eu pe un blog.O apreciez pentru calitatea postarilor,pozele bine facute si machiajele minunate.
Special Koko-ma uimeste cu machiajele fenomenale,executate perfect si cu pozele clare pe care le face machiajelor.Intr-o buna zi,mi-as dori si eu sa pot machia  macar pe jumatate ca ea.
Alina lui Brumarel-o persoana minunata,care mi-a fost de foarte mare ajutor in lumea asta a bloggingului.Merita urmarita pentru recenziile utile facute multor,multor produse de toate felurile,dar si pentru recenzii de carte si chiar dulciuri.
All that beauty-un blog relativ nou descoperit pentru mine.Am descoperit acest blog cam acum o luna sau doua,dar de atunci intru aproape zilnic pentru reviewurile clare,pozele bine facute si diversitatea postarilor si produselor prezentate.

La capitolul fashion:

FashionSpot-este primul blog de fashion romanesc pe care l-am citit.Cred ca intru zilnic sa vad ce mai posteaza Ioana Chisiu.O invidiez pentru hainele minunate pe care le alege,pentru tinutele  perfecte pe care le alcatuieste,dar si pentru retetele interesante si accesibile  pe care le posteaza.
Loving Evelyn-un blog descoperit cam acum 2-3 luni,dar pe care intru zilnic.Aici veti gasi tinute fantastice,un stil greu de imitat si wishlisturi pe care le veti prelua imediat.Momentan,Evelyn este la Milano,la Fashion Week si posteaza din "inima" evenimentului.
ColourMePretty-tinute frumoase si curajoase,prezentate in poze clare si frumoase.Mi-a placut articolul ei despre thrift shopuri si despre ce inseamna cu adevarat sa cumperi de acolo.

Din categoria shopping&lifestyle:

Deeb-ma incanta mereu cu postarile "My week in photos",cu pozele frumoase de prin Cluj si ma tenteaza cu ce si-a mai luat.Imi place foarte mult stilul ei plin de viata.
Makeup your mind-nu cred ca e greu de imaginat de ce ador blogul asta.Autoarea lui este un om simpatic,energic si cu simtul umorului care ma motiveaza mereu sa ma tin de dieta si exercitii,ma face curioasa in legatura cu diverse produse si ma tenteaza cu wishlisturi minunate.Acestea sunt blogurile romanesti pe care le citesc cel mai des si le felicit pe posesoarele lor pentru munca pe care o depun pentru a ne incanta si mi-as dori sa pot prelua cate putin din stilul fiecareia,sunt sigura ca ar iesi ceva minunat.

Imi place sa descopar bloguri noi,asa ca va las o provocare.

Voua ce bloguri va plac?Aveti blog?Mi-ar placea sa-mi lasati linkul vostru.


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii