Shopping si Cadouri

9/04/2014

De mult timp,cred ca de pe la inceputul lunii iulie,nu v-am mai aratat ce am mai cumparat sau ce am mai primit.M-am gandit ca era cazul.
In ultimele zile nu v-am mai scris pentru ca ba am fost bolnava,si bolnava raaau,ba trebuie sa mai citesc pentru o restanta,ba am avut musafiri.Un haos total...
Sincer,as fi vrut sa dispun de un buget mai bogat,ca-mi doresc atatea lucruri,dar in ultimul timp,m-am hotarat sa investesc mai mult in mine.Ce vreau sa spun prin asta?Adica:sa mananc mai bine si mai sanatos,sa-mi cumpar produse de ingrijire mai putine,dar mai bune si mai safe,sa ma inscriu la cursul de machiaj,sa mai citesc ceva carti de restaurare...intelegeti voi.
Sa investesc in corpul meu si in formarea mea mai mult decat in ce pun pe mine...Ce bat campii...


                 Incepem cu cadourile!Set parfum+crema de corp Down Town;Crema de corp cu shea;Brau-H&M;Bratara-MOA

      
          Carnetel dragut cu magnet-Lidl;Penar dragut-Billa;Gogoasa de par-H&M;Esarfa tub-H&M;Sosete lungi-New Look;Autocolant-Lidl.


   
 Toata vara am tot pictat.Am facut pictura multi ani,dar m-am cam oprit din cauza facultatii,dar imi face placere.Poate o sa postez candva si rezultatele.Spoiler!Nu sunt Picasso,sunt un amator distrat.


                                             Ceasurile mele dragute de la McDonald's!!!

Si cam asta mi-am luat eu sau am primit cadou in ultimul timp.Pe lista mea de cumparaturi se afla o pereche de colanti negri,simpli,o noua lotiune micelara Bioderma si o pereche de cizme de cauciuc pentru ploaie.

Voi ce v-ati mai luat?Ce vreti sa va mai luati?                                        

You Might Also Like

1 comentarii

Comentarii