Ultimele cumparaturi de la Hello Free Z One

9/30/2014

Hello!Hello!Hello Free Z One!
N-am prea mai apucat sa scriu in ultimele zile pentru ca am fost in marea tranzitie,de acasa de la mama,la Bucuresti.Stiti cum e...bagaje,cumparaturi si apoi partea nasoala cu curatenia.
La noi curatenia a fost un demers titanic,care e inca in lucru,pentru ca toata bucataria a fost cu susul in jos si...Astazi a fost prima mea zi la scoala de machiaj Ramona Chirita!
Incantata?Nuuu.Extaziata!
Am invatat atatea lucruri noi in 4 ore.Imi place asa mult!Desi e un efort major pentru mine,si ca timp,energie,dar si financiar,cred ca va merita.

Sa revin la cumparaturi.Astazi am apucat sa ajung si la Hello Free Z One,de care cred ca v-am mai povestit.Este un magazin cu produse din Anglia,la preturi foarte avantajoase.Gasiti aici cam orice,in afara de haine:dulciuri tentante,ceaiuri,sucuri,lucruri pentru cei mici,produse de curatat,cosmetice,lumanarele si chiar vesela.

Sa va arat ce mi-am luat eu!1.Deosorant roll-on Right Guard.Miroase ok si m-a atras faptul ca promite sa nu pateze hainele inchise la culoare.Sa vedem cat e de rezistent.Pret:aprox 7 lei.

2.Balsam de par Argan Smooth,pe care il voi folosi mai mult ca masca.Pret:aprox.7 lei

3.Un set de 6 pahare pentru Bogdan,ca se muta in casa noua.Pret:8,99 lei.

4.Ciocolata calda cu cereale Horlick's.Miroase delicios,dar abia astept sa o gust maine dimineata.Pret:8 lei.

5.Masca de fata Glorious Mud.Pret;aprox.7 lei.

6.Coca Cola Diet.Pret:2,34 lei.

7.Limonada.Pret:2,34 lei.

8.Balsam pentru parul vopsit Wella.Asta e pentru mami,pentru ziua ei.Adun de pe acum cadouri.

Adresa:Soseaua Pantelimon,nr.255,langa Oficiul Postal.

Promit sa postez mai des,iar maine voi reveni cu un DIY foarte simplu si util mai ales ca acum am foarte multe pensule de machiaj.


Ati fost la Hello Free Z One?Va tenteaza ceva de la ei?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii