C-THRU prezinta noua gama "Pure Illusion"

10/23/2014

Fara nici un dubiu,toamna s-a instaurat cu toate fortele in tinutul nostru si,din cate ne spun meteorologii,nu se opreste aici,weekendul asta fiind asteptata si o temperatura de 0 grade.Brrr,nu?
Dar nu toate vestiile sunt sumbre!C-THRU ne surprinde cu o noua gama,perfecta pentru vremea rece,care sa ne faca sa ne simtim bine cand ne dam jos fularul si paltonul.
Gama "Pure Illusion" este inspirata de stralucirile acelea minunate ale metalului si incearca sa transforme senzatia vizuala intr-una olfactiva.Ambalajul are,ati ghicit,aspect metalic,iar odata eliberat,continutul ne invaluie intr-o combinatie unica de arome floral-fructate,cu note subtile lemnoase.

Notele de varf,bergamota,piersica alba si coacazele,mie imi aduc aminte de energia si dorinta de viata care te prind dimineata dupa ce ti-ai savurat ceaiul sau cafeaua,iar prin combinarea iasomiei cu bujorul alb te invaluie in eleganta si rafinament.Notele de baza,lemnul de santal,moscul alb si vetiverul te fac sa te simti puternica si gata sa infrunti ploaia si vantul,cu mult aplomb.


Atat prin miros,cat si prin ambalaj,noua gama incearca sa imbine cotidianul,cu rafinamentul si sex-appealul,toate atat de necesare femeii moderne,ocupate,careia nu-i sta nimic in cale,nici macar vremea asta capricioasa.

Ce mi se pare mie interesant si inedit e faptul ca in sticlute se ascund niste mici sfere de cristal,care par ca fug cu parfumul,dar raman in ambalaj.N-am mai vazut asa ceva pana acum si m-au facut curioasa.

Gama C-THRU Pure Illusion vine cu trei produse noi:
C-THRU Pure Illusion EDT 50 ml – 43 lei
C-THRU Pure Illusion EDT 30 ml – 32 lei
C-THRU Pure Illusion Deo Spray 150 ml – 12,5 lei

Mie mi se par interesante produsele,mai ales ca ideea de a transpune stralucirile intr-un miros mi se pare foarte inedita.Voi ce parere aveti?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii