Elmiplant lanseaza gama Seametry

10/31/2014

In ultimul timp, cei de la Elmiplant sunt extrem de activi si ne surprind cu tot felul de produse inovatoare. Daca saptamana trecuta ne-au surprins cu o gama destinata ingrijirii mainilor, acum cei de la Elmiplant lanseaza o gama de produse destinate celor care se "lupta"cu ridurile.Sloganul gamei este "ten tanar,indiferent de varsta" si promite sa pastreze toate atuurile unei femei, chiar daca aceasta a trecut de 45 de ani, gama fiind destinata tenului matur. Din noua gama fac parte trei produse cu efect antirid restructurant: crema de zi SPF 15, crema de noapte şi serumul pentru ochi,produsele combinand puterea naturii cu biotehnologia, pentru rezultate vizibile, dovedite clinic.

Pielea noastra este ajutata de trei macromolecule esentiale si anume colagenul, care ofera rezistenta si fermitate, elastina, care da elasticitate, si acidul hialurionic, care mentine hidratarea si tonifica. Dupa 45 de ani, elastina se deterioreaza si cantitatea de acid hialuronic scade, ducand la aparitia ridurilor si la lasarea conturului fetei, inversandu-se astfel "triunghiul frumusetii". (pometii ridicati si conturul fetei).

La va ganditi cand auziti Seametry? Eu ma gandesc la mare si simetrie.
Gama Seametry utilizeaza energia resurselor marii, Matrigenetics 14.G , fiind bazata pe celulele repoductive ale algelor Wakame.
Wakame este o algă de origine asiatică, cultivată într-o zonă protejată în Bretania, Franța, pe un sistem de corzi scufundate. Matrigenics 14.G, bogat in Wakame Ester, concenteaza efectul compusii benefici obtinuti din celulele de reproducere ale algelor la maturitate.


Efectele gamei sunt dovedite clinic, efectele fiind spectaculoase. După prima aplicare, pielea se simte hidratată, suplă şi fermă, iar după doar două săptămâni, ridurile de expresie, cele nazale, cele de pe frunte şi din jurul gurii sunt semnificativ reduse. Chiar dupa patru saptamani conturul feţei este  remodelat, în timp ce pielea este mai fermă; suprafața ridurilor din jurul ochilor scade semnificativ. 
Serumul pentru ochi promite efecte si mai spectaculoase.

Chiar de la  prima aplicare pielea din jurul ochilor devine mai netedă şi hidratată, iar după patru săptămâni pungile de sub ochi sunt vizibil reduse, conturul ochilor fiind mai ferm si remodelat, în timp ce dimensiunea ridurilor este redusa cu pana la 40%. 

Gama elmiplant Seametry conţine:

Crema antirid restructurată de zi, 25 lei 
Crema antirid restructurantă de noapte, 25 lei
Serum antirid restructurant pentru ochi, 25 lei

Desi nu am nevoie inca, pentru ca am 23 de ani, va veni o vreme cand ma voi gandi cum sa ma protejez impotriva ridurilor. Adevarul e ca deja problema asta ma sperie si sincer, mai bine prevenim decat sa tratam.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii