Review: MUA Eyeshadow

10/06/2014

Zi frumoasa,minunate cititoare!

Astazi,pe langa alte activitati aparent neimportante,mi-am facut profil de Facebook si o pagina pentru blog.Wow!N-ai Facebook?Nope,n-am avut,pana astazi.
Mi-am facut profilul pentru blog,cu nici un alt scop.Nu mi-a placut inventia asta,nici macar cand a aparut.N-a fost genul meu dar,pentru blog si pentru make-up school,m-am hotarat sa fac sacrificiul asta.
Ontopic:astazi va impartasesc experienta mea cu un fard mono de la MUA.
Fardul meu este unul sidefat,in nuanta 8.

Ce spun cei de la MUA:
Single eyeshadows that are super high pigmented, smooth and easy to apply are the must-have item from MUA. They’re the barga-licious price of just £1 each and they come in 34 amazing shades from brights to natural colours. Create a dramatic look with three or four in one look, or simply sweep one across the eye for a wash of colour. 

Pe scurt,cei de la MUA ne promit un fard foarte pigmentat,fin si usor de aplicat,la pretul fenomenal de 1 lira.Avem 34 de culori din care putem alege,de la pasteluri pana la culori puternice.


Ce spun eu:
-Culoarea respecta indicatiile de pe site,fiind aproape identica cu cea prezentata atat in swatchurile lor,cat si in paleta de culori.
-Fardul este destul de pigmentat si nu e nevoie de foarte mult pentru a se face remarcat.
-Ca si textura,este fin si matatsos,fara a fi prafos.
-Nu rezista extrem de mult pe pleoapa,doar un primer bun facandu-l sa reziste mai mult.
-Nu e prafos si nu se imprastie peste tot.
-Eu am impresia ca e si putin cremos.
-Imi place faptul ca se gasesc multe culori diferite si as vrea sa-mi mai comand cateva.
-Atentie!Eu mai am un fard ca acesta,dar in alta nuanta,si nu mi se pare asa pigmentat ca acesta.
-Ambalajul e destul de rezistent,protejand fardul in caz ca il scapati pe jos,asa cum am facut eu de cateva ori.Cantitate:2g.
Pret:1 lira.
Unde il gasim:www.muastore.co.uk/

Concluzie:Avand in vedere pretul,este un produs care merita incercat macar.Daca vreti sa va faceti damblaua cu o anumita culoare mai excentrica sau vreti sa incercati o nuanta si nu stiti daca va prinde,incercati-le cu incredere.

Despre livrare:Costul era in jur de 2 lire,dar nu stiu de ce acum imi arata 65 sau 40...Poate au schimbat transportul.Comenzile mi-au ajuns in cateva zile,direct la Posta.

Si doua machiaje mai vechi  folosind acest fard:Stiti ceva legat de costul de transport?E o eroare?Sau chiar au schimbat costul?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii