September Trash Day

10/03/2014

A mai trecut o luna si odata cu ea,a sosit o noua postare din seria Tras Day,nu foarte bogata din pacate.Desi pastrasem o multime de ambalaje pentru voi,le-am uitat acasa :(.
Din fericire,si la Bucuresti mai aveam cateva produse care isi dadeau ultima suflare.

Nu ma mai lungesc cu vorba si va arat despre ce e vorba.


1.Prima la rand este masca de fata de la Vivanatura cu argila activa si trandafir.E o masca destul de agresiva,cred eu,pentru ca ,intr-adevar curata bine tenul,dar in acelasi timp il si usuca.Desi face ce promite (elimina impuritatile,curata porii,elimina excesul de sebum),lasa pielea destul de uscata dupa.Nu as recumpara-o pentru ca intre timp am descoperit alte masti care sunt mai bune,cum ar fi cea de la Bielenda sau Glorious Mud Mask,ambele tot cu argila.
2.O copie a parfumului Escada ceva,ca nu mai stiu numele.A fost primit acum un an si am un singur lucru de zis:"Bleah!".Are un miros dulce,sufocant si imbacsit.Nu stiu cum miroase originalul,dar daca are ceva in comun cu asta,nu mi-ar placea.
3.L'Oreal Nude Magique CC Cream.Gasiti un review complet aici.A fost un produs bun si imi pare rau sa il vad ca pleaca,dar clar l-as recumpara.
4.Deodorant Balea Dry.Desi acum,in ultimele 2 saptamani nu prea il mai simteam,consider ca e un produs bun iar cantitatea este generoasa,mai ales pentru pretul pe care il are,aproximativ 7 lei.Mirosul e delicat,subtil si usor pudrat.
5.Balsam de buze Palmer's cu unt de cacao.Este un balsam foarte bun,pe care l-as recomanda chiar si celor care au probleme mari cu buzele uscate,ca mine.La cateva minute dupa aplicare,catifeleaza si hidrateaza buzele,atenuand mult aspectul uscat.


Voi cate produse ati mai terminat in ultima luna?Ati incercat ceva din produsele terminate de mine?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii