Putin shopping + un cadou

11/08/2014

M-am trezit de dimineata cu un singur gand: sa va arat ce mi-am mai cumparat si ce am mai primit. Momentan, nu prea cheltui pentru ca ma pregatesc pentru Viena si un raid de mega shopping, mai ales ca plec la inceputul lunii decembrie.

Miercuri m-am aventurat putin prin DM si am mai "colectat" cate ceva, dar joi dimineata curierul mi-a facut o mare surprinza si mi-a adus un cadou la care nu ma asteptam: un deodorant si un parfum din noua gama C-THRU,Pure Illusion. V-am facut curioase,dar toate la timpul lor.


Chiar aveam nevoie de un nou fixativ, pentru ca l-am terminat pe cel vechi, tot Balea. Am ales tot un fixativ Balea, dar de data aceasta unul pentru volum. Am luat varianta mica pentru ca am vrut sa vad daca ne intelegem. Momentan, ne intelegem perfect.
Mi-am luat si un spumant de baie, tot Balea, si l-am ales pe cel cu lapte si miere pentru ca m-a atras mult mirosul. L-am folosit o data si pot spune ca ma declar multumita: face spuma si miroase bine. Nu stiu sa va spun daca hidrateaza sau nu, dar nu ma asteptam la asta.
Mi-am luat si un tonic Bieleanda, pentru ten gras si imi place. Nu usuca si miroase bine, iar pretul e foarte ok :11 lei.


Dupa cum va spuneam,joi am primit un cadou neasteptat: un deodorant si un parfum de la C-THRU, din noua gama Pure Illusion.
Imediat dupa poze, le-am deschis pentru ca eram foarte curioasa. Miros foooarte bine, perfect pentru sezonul rece. Imi dau o senzatie de caldura, stiu ca suna ciudat :))
In ultima poza, vroiam sa va arat perlutele acelea dragute de pe fundul sticlei care se misca atunci cand pulverizezi.

Pe langa aceste cumparaturi, mi-am mai luat un deodorant de casa si o lumanarica de la Yankee Candle.

Voi cu ce v-ati mai rasfatat?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii