Concurs de Mos Nicolae!!!

12/03/2014

Dupa o scurta absenta, timp in care am hoinarit putin prin Viena si Budapesta, ma intorc cu un concurs, sponsorizat de Mos Nicolae si spiridusii sai harnici, pentru ca da, si Mos Nicolae are spiridusi.

Nu stiu cum sunteti voi, dar mie parca imi place mai mult perioada asta de dinaintea Craciunului, decat sarbatoarea in sine. Recunosc ca eu sunt genul care se entuziasmeaza la toate nebuniile astea usor copilaroase si, pe langa asta, imi place sa caut cadouri pentru ca mi se pare ca e un puzzle. Oare o sa-i placa? Oare i se potriveste?


Acest concurs vine cu doua premii, unul chiar de la Mos Nicolae, si unul de la spiridusii sai.

Primul premiu consta intr-un gift box Balea, "Vis de diamant", ce contine o crema de corp, un gel de dus si un burete de dus, un colier H&M auriu si un ruj The Body Shop.Al doilea premiu este format dintr-o crema de corp Balea, White Passion, o apa micelara La Roche Posay si un ruj Elf.Dintre toate luminitele, globurile si aromele de scortisoara, vin si turta dulce, tie ce-ti place cel mai mult la Craciun?

Cum va inscrieti:
1. Dati follow blogului prin Google Friend Connect, daca nu ati facut-o deja.
2. Dati "Like" paginii de Facebook a blogului: ForTheSakeOfMakeUp
3. Raspundeti la intrebarea: " Tie ce-ti place cel mai mult la Craciun? ".
Concursul incepe astazi, 03.12.2014, si se incheie luni, 08.12.2014, ora 12. Rezultatul il voi afisa in cursul zilei respective.
Castigatoarea primului premiu o voi alege cu Random Generator iar al doilea premiu il voi oferi celui mai interesant comentariu.
Mentionez ca pot participa la concurs doar cei care locuiesc in Romania.


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii