Instrumente amuzante pentru infrumusetare

1/26/2015

Mirror, mirror on the wall...Am I the... strangest of them all?

Pentru ca e perioada sesiunilor si a predarilor de proiecte, iar afara e urat, frig si trist, ma gandeam ca ne prinde bine sa ne mai si distram putin.
La capitolul produse si instrumente pentru infrumusetare, e lumea plina, unele fiind chiar eficiente, altele mai putin iar unele sunt de-a dreptul tembele sau chiar infricosatoare.
Bineinteles, asiaticii cred ca sunt campionii mondiali ai inventiilor, unele fiind socant de revolutionare, dar mare parte dintre cele care vor sa ne ajute sa fim mai frumoase sunt extrem de dubioase.

Toate aceste instrumente promit sa lupte cu ridurile, sa sfideze gravitatia, sa-ti contureze complet fata, sa-ti faca buzele mai mari, si, in general, orice nemultumire ai avea, sigur cineva a inventat un dispozitiv cel putin curios care sa te rezolve.


Daca ti se pare ca ochii nu mai arata ca in tinerete sau esti pur si simplu trista cam des, exista o solutie: ochelari de piscina fara lentile, care vor parea complet normali cand pleci la job.


Ai nasul prea lat/mare/stramb? Nu-i nimic. O inventie cu dopuri te rezolva. Sunt curioasa cum mai respiri cu chestia asta sadica.

 Exista si pentru bust inventii, printre care si aceasta "scarpinatoare", care cica functioneaza ca un aparat de gimnastica si-ti desprinde tesutul de muschi. Decent, nu?


Aici n-am cuvinte...sau nu vreau sa am...

Masca lui Hannibal Lecter este perfecta pentru gimnastica faciala, nu stiu cum, dar este. Arata ca ceva dintr-un film horror foarte prost si low-budget.


Banda adeziva pentru pleoape...Complet normal, practic si deloc chinuitor sa ai ochii lipiti cu scotch.

In secolul nostru, stresul este la ordinea zilei, dar ce bine ca exista aceasta strecuratoare cu tepi care sa te calmeze profund si... marele avantaj, dupa cum spune producatorul, o poti folosi chiar si la servici.

Asta chiar nu stiu ce si cum face, dar banuiesc ca e tot pentru ridurile din jurul ochilor. Cred ca e cea mai normala de pana acum.

Un alt dispozitiv minune pentru nas care nu pare deloc infricosator.


Si acum, ceva pentru fetele care nu le au cu machiajul...Stim cat de greu e sa te dai cu ruj, dar nu-i nevoie sa te mai complici. Exista aceasta masca foarte horror care te ajuta sa creezi o capodopera dubioasa.

Sper ca v-ati distrat putin si cred ca v-am si speriat putin :)). Oamenii, ce-i drept, sunt tare inventivi.
Voua care vi se pare cea mai dubioasa?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii