Review: NYX Eyeshadow Base

1/15/2015

Saptamana trecuta cred, mai nou, cu predarile timpul e usor nedefinit pentru mine, am primit comanda de pe makeup-shop.ro, in care comandasem un pigment auriu NYX si o baza pentru fard, tot de la NYX.


De atunci, am tot avut ocazii sa il testez in diverse combinatii, impreuna cu nuante inchise, deschise, stridente, dar sa ii observ efectele dupa multe ore de purtare.


Ce spun cei de la NYX:
"Maximalizeaza intensitatea, longevitatea si stralucirea fardului de ochi cu ajutorul acestei baze. Se intinde foarte bine pe piele formand o pelicula fina, impiedicand adunarea fardului in pliul ochiului, special creata pentru pleoapele mai uleioase si ochii mai sensibili.
Mod de utilizare: Se aplica inainte de fardul de pleoape folosind pensula de machiaj sau varful degetelor."
Sursa: makeup-shop.ro

Ce spun eu:
- Trebuie sa aplicati doar un strat foarte subtire pe pleoapa, cu o pensula de corector sau chiar cu degetul, si sa asteptati cateva secunde pana devine usor mata, disparand consistenta de crema.
- Apreciez faptul ca e nevoie de o cantitate asa mica pentru un rezultat bun si cred ca ma va tine mult, mult timp.
- Ambalajul este destul de practic, avand in vedere ca daca ar fi tubulet, mai ramanea ceva produs la final.
- Baza are o consistenta cremoasa si se aplica foarte usor, dar va recomand sa stati cateva secunde cu ochii inchisi ca sa nu se adune produsul. Daca vi se pare ca s-a adunat putin, tapati cu degetul. E valabil cam pentru toate bazele.
- Atat culorile inchise, cat si cele deschise, sunt muuuuult mai intense si mai pigmentate, daca le folositi peste baza NYX.
- Chiar si fardurile mai proaste sunt mult mai pigmentate, cu ajutorul bazei.
- Culorile rezista impecabil pe pleoapa chiar pana la 8 ore. Dupa 8-9 ore fardul se aduna putin, dar greu de sesizat. Eu fiind in perioada de observare, m-am holbat cu un ochi carcotas in oglinda, ca sa urmaresc fiecare mica diferenta.
- Intensitatea culorilor se pastreaza mult timp, dupa ore si ore de purtare.
- Pretul este mai mult decat convenabil, 33 de lei.
- Cred ca acest produs se potriveste atat nevoilor unei pasionate de machiaj, dar si nevoilor unui profesionist.

Cred ca se vede diferenta intre petele de fard de sus, inaintea carora am aplicat baza, si cele de jos, unde am aplicat fardul direct pe piele. Mentionez ca am aplicat de 3 straturi in ambele cazuri.


Pret: 33 lei.
Unde il gasiti: makeup-shop.ro

Concluzie: Sunt foarte multumita de baza pentru farduri de la NYX si ma bucur ca am cumparat-o. Nu am pleoapele foarte uleioase, asa ca nu va pot spune cat de repede s-ar strange in acest caz. Pentru cineva fara probleme deosebite cred ca este ideal. Exista, intr-adevar alte primere profesionale, care poate ca ar face treaba si mai buna, dar si pretul lor este de cel putin 3-4 ori mai mare.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii