Shopping iar!

1/11/2015

Am comis-o si pe asta si am plecat iar brambura la shopping, atat putin prin magazine, cat si pe net. Incercand sa-mi fac curat saptamana aceasta in dulap, asa, de an nou, am descoperit ca am o droaie de haine pe care habar n-aveam ca le am. Revelatia a venit si m-am decis sa nu-mi mai iau haine, macar o perioada.
Dar ce te faci cu cosmeticele? Of, aici n-am avut oprire! Desi nu am comis-o foarte grav, tot mi-am facut de cap. Cum puteam sa nu vizitez noul magazin Wjcon ?! Dupa atata valva pe bloguri, a trebuit sa merg!

Mi-a placut aspectul magazinului: foarte chic si elegant! Domnisoara vanzatoare a fost extrem de draguta si de ajutor, iar produsele sunt mai multe decat mi-am putut imagina si foarte frumos afisate. Imi venea sa cumpar tot magazinul! Dar m-am abtinut, bravo mie, si mi-am luat un gloss dublu, care se matifiaza, un creion de buze si un marker de sprancene.

De pe makeupshop.ro mi-am luat un pigment auriu pentru un viitor shooting si un primer de la NYX. O sa revin cu un review pentru primer, pentru ca l-am testat si am ce sa va spun despre el.
Din DM am pescuit o crema de maini, iar de pe net mi-am luat, intr-un final, o trusa de transport pentru make-up, pe care o ador. Si in final, mi-am luat o pereche de botine superbe, perfecte, cu care as dormi noaptea!A, si aproape uitasem! Mi-am mai luat doua cupe dragute de H&M, care cred ca sunt de inghetata, dar vreau sa le folosesc ca decor mai mult, pentru ca sunt foarte grele.

Asadar, am pacatuit! Voi ce v-ati mai cumparat? Ati fost in noul magazin Wjcon?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii