BlogMartisor 2015

2/27/2015

Hello! Good morning! Astazi vin, dimineata devreme, dar cam pe ultima suta de metri ce-i drept, sa vestesc prietenele bloggerite despre un eveniment interesant pe www.blogawards.ro , cu o tematica foarte variata si foarte multe premii.


Momentan, in cadrul evenimentului sunt 13 campanii active, la care puteti participa individual, si care va asteapta cu o multime de premii interesante, ce constau in bijuterii, bani, vouchere si tablete. In afara acestor premii, se vor oferi alte 10 premii surpriza pentru bloggerii clasati pe primele 10 pozitii ale clasamentului campaniei BlogMartisor. Bloggerii inscrisi pot participa la oricare dintre campanii, putand primii oricare premiu aferent campaniei respective, premiile fiind acordate de sponsorii campaniei.

Din pacate, eu am aflat cam tarziu de aceasta campanie, pentru ca ea se va incheia pe data de 10 martie, dar cred ca inca este destul timp pentru a participa.
Pentru a va inscrie si pentru a citi regulamentul trebuie sa intrati pe pagina campaniei BlogMartisor, iar apoi sa intrati pe campaniile la care doriti sa participati si sa cititi si regulamentele aferente lor.

Sper ca v-am adus o veste interesanta si, in cazul in care doriti sa participati, spor la treaba!

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii