Am fost la Cosmobeauty 2015

3/15/2015

Dupa cum spune si titlul, am fost la Cosmobeauty 2015 si , pe scurt, mi-a placut. :)) Poate putin prea pe scurt, dar promit va voi povesti pe parcursul postarii, cu poze bineinteles.
Au fost foarte multe firme importante prezente la targ, dar si cateva aflate la inceput de drum, care au adus multe produse interesante si oferte bune. Pe langa standurile pline de produse cosmetice, au fost si multe firme de tratamente dermatologice si cosmetice, care faceau diverse demonstratii.

Iar pe langa toate aceste minunatii, au fost si cateva prezantari interesante despre hairstyling, maichiura, machiaj si dermato-cosmetica. Evenimentul a inceput vineri, 13 martie, si s-a terminat astazi, zi dedicata mai mult machiajului si tratamentelor. Intlegeti de ce am ales sa merg astazi :)).
 Am facut cateva poze cam pe la toate standurile care mi-au placut, si, dupa cum puteti vedea, oferta a fost foarte diversificata si multe oferte rentabile. Mi-am petrecut foarte mult timp pe la standurile cu produse Planeta Organica, Yamuna si Aseyda.

Bineinteles, nu am putut pleca cu mana goala, ba chiar dimpotriva. Mi-am luat 2 sapunuri Yamuna, o crema pentru picioare, o crema cu lapte de capra, o crema pentru ochi, o masca de par, o pila pentru stralucire Melkior si un unt de corp Banana Milk Shake, care miroase demential. Abia astept sa le testez pe toate!


Pe langa marea fericire de a pleca cu o plasa de produse, am avut placerea sa cunosc cateva bloggerite minunate, pe care sigur le stiti, si cu care imi doresc sa ma mai vad in viitor.

A, si era sa uit! Ziua mea minunata a devenit si mai si pentru ca am aflat ca am castigat concursul Ildei ( cosmeticelacontrol.blogspot.ro ). Abia astept sa va arat si voua ce imi voi lua cu voucherul de 100 lei de la Kurtmann.

Sper ca si voi ati avut o zi la fel de frumoasa ca a mea si ...ati fost la Cosmobeauty?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii