CONCURS Aniversar: 1 an de blogging

3/23/2015

Hello, dear ladies!

Astazi, pe 23 martie, dragul de blog implineste venerabila varsta de un an si inca merge de-a busilea, dar da mici semne de a se ridica in picioare. Tin minte stangacia cu care am scris primele cuvinte si apoi teama cu care am apasat " Publicati", pentru prima oara, dar in timp teama s-a transformat in entuziasm si apoi in implinire.Au fost clipe de mare bucurie si cateva mai putin vesele, dar orice activitate noua are un inceput mai greu. Acum, cand trag o linie imaginara, realizez cate lucruri am invatat si cat de mult m-a ajutat blogul sa imi ies din zona de confort. Datorita blogului am cunoscut, atat virtual cat si in viata reala, oameni interesanti, mi-am realizat un vis mai vechi de a deveni make-up artist, dar am devenit si mai deschisa in a testa produse noi si de a le analiza la rece.

Cu ocazia acestei zile, m-am gandit sa va rasplatesc pentru fidelitate si pentru comentariile pline de cuvinte frumoase, care ma bucura cu fiecare ocazie. Si nu vom avea un premiu, ci 4 premii, oferite de B.U. Romania. 

Premiul 1: - 2 pachete B.U. Heartbeat compuse din gel de dus si deo natural spray. De ce doua? Unul pentru tine, draga cititoare, si unul pentru prietena ta cea mai buna.

Premiul 2: - pentru 3 dintre voi cate 1 pachet B.U. Heartbeat compus din gel de dus si deo natural spray.

" Gama Heartbeat dezvaluie mireasma ce caracterizează fata romantica, transmitand senzualitate si caldura. Parfumul Heartbeat este definitia romantismului, ce emana o usoara aroma de vanilie, combinata cu mosc si lemn de santal. Ambalajele prietenoase scot la iveala povesti de dragoste pictate in inimi de culoarea pasiunii. "

Ce trebuie sa faceti:
- sa urmariti blogul prin Gfc - Google Friend Connect.
- sa dati like paginii de Facebook a blogului For The Sake Of Make-Up .
- sa dati like paginii de Facebook B.U.Romania .
- sa lasati un comentariu la acesta postare in care sa-mi spuneti numele vostru pe Facebook si care este postarea voastra preferata de pe blog.

Durata:
Concursul incepe astazi 23.03.2015 si se va termina 02.04.2015 ( inclusiv).

Castigatoarele vor fi alese prin Random Generator iar eu voi anunta castigatoarele pe data de 03.04.2015, la ora 20:00, atat pe blog cat si pe pagina de Facebook.

Mult succes!You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii