Reteta: Bruschete cu rosii si cascaval

3/01/2015

Astazi, fiind 1 Martie, m-am gandit sa va astept cu un martisor culinar, inspirat si dominat de impletirea rosului cu albul.
Pentru micul dejun, am avut pofta de ceva simplu, usor de preparat, dar delicios, si m-am gandit sa fac bruschete, respectand, bineinteles, tematica Martisorului.



Ingrediente:
- doua babaghete micute;
- o cutie de rosii decojite, taiate cubulete;
- usturoi;
- oregano;
- ulei de masline;
- piper negru macinat;
- cascaval;
- putina sare.

Pasul 1: Taiati baghetele pe jumatate si bagati-le la cuptor, pana se rumenesc putin.
Pasul 2: Amestecati rosiile cubulete su 2 linguri de ulei de masline, usturoiul pisat, piper si sare.
Pasul 3: Acoperiti jumatatiile de baghete cu amestecul obtinut.
Pasul 4: Radeti putin cascaval peste si presarati oregano dupa gust.

Simplu si delicios! Nu este o reteta deloc complicata, dar va promit ca bruschetele vor fi delicioase si satioase, fara sa fie bombe calorice.
Pofta buna!

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii