Reteta: Prajitura rapida cu banane in borcan

3/30/2015

Hello, darlings!

Saptamana ce a trecut a fost una dintre cele mai rele pentru mine si familia mea, dar the only way is up, asa ca sunt sigura ca va fi mai bine de acum. Pentru ca nu am avut tragerea de inima sa ies din casa astazi, m-am gandit sa ma rasfat cu o prajitura rapida, dar si sanatoasa.



Ingrediente:
- o cana de faina ( eu am ales sa folosesc faina de orez);
- o lingurita de praf de copt;
- 2 linguri de zahar;
- o lingura de unt topit sau ulei ( eu am folosit ulei de cocos);
- o cana de lapte ( eu am folosit lapte de orez).
- o lingurita esenta de vanilie.
- o banana.


Timp de preparare: 5 minute.
Timp de coacere: 5 minute.

Instrumente:
- 4 borcane mici.
- un bol.

Pasul 1: Amestecati faina cu zaharul si praful de copt intr-un bol curat.
Pasul 2: Adaugati laptele si untul topit sau uleiul si amestecati pana amestecul devine omogen.
Pasul 3: Amestecati cu esenta de vanilie.
Pasul 4: Taiati banana in feliute si asezati-le pe fundul borcanului.
Pasul 5: Turnati amestecul peste feliile de banane, dar umpleti borcanelul doar 3 sferturi.
Pasul 6: Bagati borcanele in cuptorul cu microunde, pe Medium, si lasati-le cam 5 minute.
Pasul 7: Dupa ce s-au copt, puteti adauga inca putin unt peste sau sos de caramel.

Pofta buna!


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii