Review: Pudra Perlata Make-Up Atelier Paris PP21

3/25/2015

Hey, ladies!


Stiu ca nu multe dintre voi folositi pigmenti sau pudre perlate pentru machiaj si adevarul este ca pentru un machiaj normal, de zi cu zi, nu sunt obligatorii, dar va garantez ca un pigment in nuantele potrivite poare schimba orice machiaj in mult mai bine.

Offtopic: Nu uitati sa va inscrieti la Concursul Aniversar.

Pudra perlata de la Atelier Paris este unul dintre produsele mele de machiaj preferate si as renunta la multe altele pentru acest produs, si mai ales pentru  PP 21, care este descrisa ca fiind " blanc/ orange", pentru ca desi pudra este alba, are reflexii calde portocalii, foarte diafane.

Ce spun cei de la Atelier Paris:

Pudra perlata reflecta lumina si da stralucire machiajului. Pentru un efect mai luminos, pudra perlata se aplica pe intreaga pleoapa ca baza. Pudra perlata intensifica nuanta fardului de pleoape, iar daca se aplica la sfarsit, peste fardul de pleoape, va da o stralucire rafinata machiajului. Se foloseste pentru toate tipurile de machiaj: de salon, podium, body si face-art. Se amesteca usor cu alte texturi."
Ce spun eu:
- Va previn ca sunt mare fana a acestui produs, asa ca trebuie sa va asteptati la multe lucruri pozitive.
- Este un produs extraordinar de make-up, pentru ca este multifunctional: iluminarea arcadei, iluminarea coltului interior al ochiului, ca posibila baza pentru fard, peste fard, ca sa ofere reflexii.
- Se aplica usor cu o pensula pufoasa pe arcada sau cu o pensula mai ingusta in coltul interior al ochiului, sau foarte putin si usor peste fard, pentru a ii oferi o stralucire speciala.
- Daca aplicati foarte putin si il imprastiati bine, va oferi irizatii diafane portocalii/ galbene, iar daca il veti aplica punctual, intr-o cantitate mai mare, va functiona ca un fard sclipicios.
- Rezista foarte bine pe pleoapa sau pe arcada, cu sau fara baza de machiaj.
- Se amesteca foarte usor cu alte farduri si texturi, fiind chiar foarte de ajutor in cazul blendingului.
- Se consuma destul de greu.
Cantitate: 1,5 grame.
Pret: 64 lei, dar vedeti ca au reduceri pentru make-up artisti.
Unde il gasiti: www.magazinuldemakeup.ro

Nota mea: 10!!! Dadeam 100 daca era dupa mine, pentru ca imi plac tare mult pigmentii/ pudrele perlate si le-as folosi numai pe ele, mereu. Urmatoarea achizitie, sper ca in saptamana ce vine, este un pigment Atelier Paris PP04 sau PP05, nu ma pot decide... Of, le vreau pe amandoua!


Ati folosit vreodata pigmenti sau pudre perlate?


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii