B.U. lanseaza antiperspirantul In Action Protect Plus

4/27/2015

Hello, ladies!

In aceasta zi de luni, care mi-a mancat creierul, pana in momentul de fata, cei de la B.U. au dat de veste ca au lansat un nou antiperspirant In Action, Protect Plus, care ne va ajuta sa ramanem fresh pe durata intregii zile.Datorita ingredientelor, dar si unor noi tehnologii, antiperspirantul B.U. asigura protectie pe parcursul zilei impotriva transpiratiei si hidrateaza pielea fina a axilei.
Noul antiperspirant In Action Protect Plus este imbogatit cu lotus albastru si contine tehnologia NeutrOdor care neutralizeaza mirosul urat. Lotusul albastru are capacităţi emoliente si hidratante si ajuta pielea sensibila sa-si pastreze supletea si aspectul sanatos.

Noul antiperspirant promite sa ne protejeze timp de 48 ore, fara a lasa urme inestetice pe haine si protejand tesaturile.

Pretul unui antiperspirant este de 10 lei si avem de unde alege, pentru ca pe piata sunt 6 arome diferite, potrivite pentru toate gusturile.

Cei de la B.U. m-au facut curioasa si deja am ochit doua arome care cred ca mi se potrivesc: Fresh & Clean si Fresh Vibe, pe care, recunosc ca nu le-am zarit pana acum.

                                                  Va face cu ochiul vreo varianta?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii