Rutina mea de ingrijire a tenului

4/28/2015

Hello, ladies!

De ceva timp, am tot vazut pe diferite bloguri din tara acest gen de postare-tag, referitoare la ingrijirea tenului, ceea ce m-a inspirat sa va povestesc cum si ce produse folosesc pentru a imi ingriji si curata tenul. Nu am inclus si cuvantul " zilnica", pentru ca anumite produse nu le folosesc chiar zilnic, ci de doua ori pe saptamana sau chiar o data.

In cateva cuvinte, vreau sa va descriu tenul meu, ca sa stiti cu ce " material didactic" lucrez. Tenul meu este combinat. Fruntea, nasul si barbia prezinta tendinte de ingrasare, iar pielea de pe obraji devine pacatoasa si uscata, daca nu o hidratez corect.


Zilnic:
Dimineata, aproape imediat dupa ce ma trezesc, imi curat tenul cu apa micelara Garnier Pure Active, care este potrivita chiar si pentru zona ochiilor. Acum ceva timp va vorbeam despre apa micelara de la Ziaja, dar a trebuit sa ne despartim pentru ca imi provoca usturimi groaznice la ochi.

Inaintea machiajului, aplic crema cu SPF 30 de la Sun Dance, care este defapt pentru cei mici, dar este singura cu factor mare pe care o gasisem in acel moment in DM.
,
Pe parcursul zilei, cand imi aduc aminte, folosesc lotiunea-spray cu vitamina E de la The Body Shop, care mi se pare ca imi ajuta tenul sa fie mai luminos.

Seara, nu uit sa ma demachiez, ever, si cred ca acest simplu obicei m-a ajutat sa imi pastrez tenul cat mai sanatos si curat. Dupa ce ma demachiez, tot cu apa micelara Garnier Pure Active, aplic crema Sebium Hydra de la Bioderma, despre care va tot vorbesc de ceva timp, si care a ajuns sa fie un produs nelipsit pentru mine.

De doua ori pe saptamana:
Seara, dupa demachiere, folosesc gelul de curatare Vichy Normaderm, singurul produs Vichy cu care m-am inteles perfect, pana acum, iar apoi aplic fie masca Freeman cu enzime din ananas, pentru curatare, daca observ ca tenul este mai incarcat, fie masca cu extract de ceai verde de la Skinlite, daca mi se pare ca pielea e mai terna. Apoi, aplic crema de la Bioderma.

O data pe saptamana:
In general, duminica seara, alaturi de gelul de curatare de la Vichy, folosesc loofah ( buretelul acela din fibre vegetale), tot de la The Body Shop, ca sa exfoliez cat mai bland tenul si sa inlatur celulele moarte.

Ocazional, cand observ ca au aparut, iarasi, nenorocitele de puncte negre, apelez la platurii de la Balea, care am observat ca sunt la fel de eficienti ca si cei de la branduri cu preturi mai mari.

                                      Care este produsul vostru preferat de ingrijire/curatare?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii