Review: Pila electronica Scholl Velvet Smooth

5/06/2015

Hello, ladies!

Atunci cand am vazut pe Buzzstore.ro ca urma sa inceapa o noua campanie de testare, avand ca " material didactic" pila electronica Scholl Velvet Smooth cu particule de diamant pentru calcaie, m-am decis ca vreau sa ma inscriu, in primul rand pentru ca nu am mare grija de picioarele mele iar aceasta pila devenea un motiv ca sa fiu mai atenta cu minunatiile astea doua, care ma plimba zilnic prin tot felul de locuri.

Dar nu am primit pila singura, ci impreuna cu gelul racoritor Scholl Velvet Smooth, care mi-a placut foarte tare, dar despre care va voi vorbi mai pe larg cu alta ocazie. A, si in pachet erau si 5 brosuri, pe care le-am dat deja, iar o prietena, care este foarte grijulie cu tot ce inseamna pedichiura, deja si-a comandat-o de pe emag.ro.
Eu am calcaiele destul de crapate si vai de ele, asa ca mi-a facut bine un mic rasfat. Recunosc ca nu pila Scholl cu particule de diamant nu mi se pare chiar un produs obligatoriu pentru rutina de ingrijire, dar daca nu suportati piatra ponce sau lamele acelea ciudate, de care mie chiar mi-e frica, pila este alternativa perfecta.Este foarte usor de folosit si foarte usor de curatat. Pentru a o porni, e nevoie doar sa rotiti cerculetul argintiu in stanga, iar pila porneste, iar pentru a curata capatul, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe butonul de sus si sa o clatiti cu apa.

Ea trebuie folosita pe pielea uscata, pentru ca doar asa poate inlatura eficient stratul de piele moarta, si o plibati pe zona calcaiului. Nu este recomandat sa o tineti intr-un singur loc.
Pila este destul de eficienta si inlatura pielea crapata de pe calcai, fara a irita zona, si fara durere. Se simte mai mult ca un masaj delicat, asa ca nu trebuie sa va speriati.
Dupa ce folosesc pila, imi place sa stau cu picioarele intr-o cadita de spa, cu pietricele si apa calduta, iar apoi aplic gelul racoritor. Ca sa va arat ce face, v-am pus si o poza before si una after. Nu va speriati de calcaiele mele! Este vizibila diferenta.

Unde o gasiti:
Emag.ro- 130 lei.
Aoro.ro- 140 lei.
DM- nu mai tin minte pretul, dar stiu ca am vazut si rezerve la pretul de 80 de lei.

          Cum vi se pare noua pila Scholl Velvet Smooth cu particule de diamant? Ati incerca-o?


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii