Shopping la Hello Free Z One #9

5/27/2015

Hello, ladies!

Dupa cam multe luni, am reusit sa dau o fuga pana la magazinul Hello Free Zone, din Pantelimon. Desi sunt sigura ca stiti acest magazin, macar de pe bloguri, acolo gasiti foarte multe produse din UK, de toate felurile: cosmetice, produse de curatat, odorizante, diverse obiecte de menaj, vesela, produse pentru cei mici, dulciuri, toate la preturi foarte mici.

Recunosc ca ador acest magazin, mai ales datorita produselor cosmetice, care la noi nu se gasesc. Pierd o groaza de timp acolo, printre creme de corp, sampoane, masti si sapunuri, si mereu am plecat cu multe plasele pline, dar imi place sa mai incerc si dulciuri sau sucuri.
De data aceast, am luat doar cosmeticele de care aveam nevoie, dar si un cadou pentru o prietena sarbatorita. Dar nu va ma mai lungesc cu vorba si va arat " prada".
                                                      Abia astept sa le incerc pe toate!

Samponul Timotei Pure ( 7 lei) este unul dintre motivele pentru care m-am intors la magazin, dar si masca de par Daily Defense ( 7 lei). Tot pentru par, mi-am luat si tratamentul de la Dove ( 10 lei) si samponul uscat Got2B de la Schwarzkopft ( 15 lei). Sapunurile Fissi ( 3 lei), unul cu levantica si altul cu smochine, le-am luat pentru mama, care e manica atunci cand vine vorba de sapunuri. O mare bucurie a fost faptul ca am gasit aceste servetele autobronzante Elise ( 6 lei), pentru ca, de ceva timp, cautam genul asta de produs.

Din seria gustarilor, am ales taieteii de la Mug Shot, Snack Stop, ( 4 lei) care au fost deliciosi, ciocolata calda de la Horlicks, ( 1 leu) pe care am mai incercat-o, si niste bomboane Fisherman's Friend ( 4 lei).

Pentru casa, am luat un set de 4 odorizante gel la un pret foarte bun ( 6 lei), care miros foarte bine, o pereche de papuci de casa Athena ( 7 lei) si o spatula pentru paste ( 2 lei).


Setul de la Grace Cole, Wild Fig, este cadoul pentru prietena mea si mi-a placut ca are un continut foarte diversificate: crema de corp, gel de dus, saruri de baie, caviar pentru baie si un prosopel.

De data aceasta, am vazut si foarte multe produse dietetice, fara zahar, cu putine grasimi, dar si foarte multe cosmetice W7.

Voi ati fost la Hello Free Zone?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii