Hai la soare cu NIVEA Sun!

6/26/2015

Hello, ladies!

Desi astazi e cam urat afara, de cand s-a facut cald si am trecut la pantalonii scurti, m-am gandit la un singur lucru: cum sa ma bronzez mai repede. Bronz, bronz, dar nu vreau sa sar peste protectia pielii, mai ales pentru ca anul acesta mi-am promis sa port SPF tot timpul. Aici NIVEA mi-a ghicit gandurile, lansand uleiul NIVEA Sun Protect&Bronze, cu SPF 30.Uleiul NIVEA Sun Protect&Bronze promite sa ne protejeze de razele nocive ale soarelui, accelerand in acelasi timp si procesul de bronzare al pielii.
Acesta are o textura matasoasa, delicata si transparenta, intrand repede in piele. Cu o consistenta usoara si fiind rezistent la apa, uleiul accelereaza procesul natural de bronzare datorita extractului natural de radacina de lemn dulce, ce stimuleaza productia de melanina proprie pielii, oferind un bronz natural, de lunga durata. Contine un sistem eficient de de filtre UVA/UVB ce protejeaza pielea in profunzime.

Pret: 34 lei.
Cantitate: 200 ml.NIVEA Sun Kids Spray colorat de protectie solara SPF 50

Acest spray destinat pielii sensibile a celor mici, atunci cand este aplicat, are culoarea albastra, iar atunci cand trebuie reaplicat culoarea se transforma in alb. Produsul ofera o protectie imediata, este rezistent la apa, astfel incat copiii sa se poata bucura de joaca, in timp ce sunt protejati de razele nocive ale soarelui.

Pret: 45,99 lei.
Cantitate: 200 ml.


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii