In sezonul cald, NIVEA iti propune solutia pentru un ten fara imperfectiuni!

6/12/2015

Hello, ladies!

Vara a fost mereu anotimpul meu preferat, pentru ca iubesc soarele, marea, diversitatea de fructe disponibile, aerul de vacanta, dar si pentru ca la inceputul lunii iulie e ziua mea. Din pacate, vara vine si cu cateva inconveniente: caldura mare, transpiratie, raze nocive si praf, toate avand efecte catastrofale asupra tenului nostru, insa NIVEA ne vine in intampinare, declarand razboi imperfectiunilor tenului, cu ajutorul Cremei de zi BB 5 in 1 pentru ten predispus la acnee si Demachiantului gel pentru ten predispus la acnee.NIVEA Crema de zi BB 5 in 1 pentru ten predispus la acnee

Crema de zi BB 5 in 1 de la NIVEA matifiaza si netezeste tenul, lasandu-l hidratat si fara imperfectiuni. Crema are o textura delicata si este imbogatita cu extract de magnolie, se adapteaza usor nuantei pielii si este perfecta pentru tenul cu predispozitie acneica.
Pret: 22,12 lei.
Cantitate: 50 ml.

NIVEA Demachiant gel pentru ten predispus la acnee

Noul demachiant gel de la NIVEA curata delicat si eficient, inclusiv zona sensibila a ochilor, si lasa tenul mat, fara impuritati sau senzatie grasa, fiind creat special pentru nevoile tenului gras sau cu predispozitie acneica. Formula antiacneica, cu extract de magnolie, se aplica direct sub jetul de apa, se maseaza usor si se clateste, lasand tenul mat, luminos si curat.
Pret: 18, 92 lei.
Cantitate: 200 ml.

Cr

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii