Masterclass by Inna Mushinskaya

6/21/2015

Hello, ladies!

La inceputul saptamanii care a trecut, luni si marti, am avut placerea sa particip la masterclassul de machiaj, sustinut de make-up artistul Inna Mushinskaya, gazduit de Scoala de Make-up Ramona Chirita. Si ce experienta a fost!

Daca nu cunoasteti lucrarile Innei, va indemn sa dati un Search pe Google sa vedeti de ce minunatii este in stare. Ea este detinatoarea locului II la Campionatul Mondial de Manichiura, Coafura si Machiaj, sectia machiaj de la Milano si arbitru acreditat la Campionatele Mondiale de Make-up, dar pe langa faptul ca este un make-up artist stralucit, este si o foarte buna profesoara, de la care ar fi multe de invatat.
In prima zi, Inna a inceput prin a ne vorbi despre forma corecta a sprancenelor, cum ar trebui ele pensate in functie de trasaturi si cum ar trebui fardate si conturate corect, astfel incat sa puna in valoare chipul. Urmatorul subiect a fost acela al conturarii umede, atat de la moda in ultimul timp printre vedete. Ne a explicat cum conturam tenul, in functie de forma si proportiile sale, ne-a aratat care sunt produsele ei preferate si cum le foloseste, dar si cum integreaza aceasta conturare intr-un machiaj natural si unul de mireasa. Machiajul de mireasa l-a executat in fard, dar si folosindu-se de tehnica eyeliner gel, realizand si o corectie umeda mai putin dramatica.

 Pentru corectie a folosit paleta de corectoare/farduri grase de la Maqpro Paris, de care a spus ca i se pare cea mai eficienta si practica, iar pentru iluminare, peste fardul gras, a folosit pigment pearl powder de la Atelier Paris. Am observat ca pentru machiajul ochilor, a folosit mai multe palete de la Atelier Paris si pigmentii Star Powder de la Maqpro Paris.
In cea de-a doua zi, Inna ne-a aratat un machiaj de mireasa realizat in tehnica eyeliner gel, ce face machiajul mai rezistent, iar culoarile mai intense. Apoi, a urmat partea mea preferata: un machiaj fantasy!!!

Cu multa grija si delicatete, Inna a trasat conturul elementului principal cu ajutorul acuarelelor de la Atelier Paris, a aplicat 2 nuante diferite pentru a-i crea umbre si dimensiune, si apoi a revenit cu fard peste, pentru a-l finaliza. Partea superioara a acoperit-o cu foita de aur si a venit cu un contur de gel, peste care a revenit cu un pigment auriu, oferind astfel aspectul de masca venetiana. <3
Am vazut ca Inna a incercat si fondul de ten HD de la Maqpro Paris, de care va vorbeam si eu, si i s-a parut foarte bun. Stiam eu de ce imi place!


Tot masterclassul a fost presarat cu multe trucuri legate de aplicarea produselor si despre cum ar trebui sa scoatem in evidenta calitatile modelului, si nu sa le acoperim. Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa particip la acest curs si, sincer, abia astept sa testez toate lucrurile noi pe care le-am invatat, mai ales in materie de fantasy.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii