Review: Lotiunea Gloves in a Bottle

6/15/2015

Hello, ladies!

Dupa multe incurcaturi provocate de cei de la Posta, am primit si eu acum doua saptamani spre testare lotiunea pentru piele uscata Gloves in a Bottle, un produs multifunctional, ideala pentru maini, coate, dar si calcaie.

Am aplicat aceasta lotiune pe maini, cam de doua ori pe zi, timp de doua saptamani, si pe calcaie de cate ori, dar am cooptat si o prietena in misiunea mea de testare, care a fost diagnosticata cu dermatita. Pielea mea este relativ uscata, mai ales iarna, dar fara a avea vreo problema deosebita, asa ca am fost curioasa sa vad ce efect are si pe o piele cu probleme.Lotiunea Gloves in a Bottle este recomandata pentru pielea uscata, crapata, eczeme, psoriazis, dermatite, alergii ale pielii si alergii la latex. Nu este toxica, nu contine parfum sau grasime si promite mentina hidratarea pielii si a uleiurilor naturale ale pielii, protejand-o impotriva actiunii substantelor iritante.Impresii: 

- De la primul contact, am observat ca lotiunea nu are miros si are o textura cremoasa- lichida.
- Nu e nevoie de o cantitate mare, care se va distribui uniform pe intraga suprafata a mainilor.
- Se absoarbe rapid in piele.
- Imediat de la aplicare, am simtit ca si cum as avea o pelicula pe piele, dar nu una unsuroasa, ci ca un alt strat omogen, confortabil. E greu sa va descriu senzatia, pentru ca nu am mai intalnit-o pana acum.
- Cand m-am spalat pe maini, am simtit aceeasi pelicula omogena, care invelea mainile. Cred ca de aici si numele de Gloves in a bottle. e ca si cum ai avea un fel de manusa.
- Lasa pielea hidratat si foarte catifelata.
- Efectul se mentine pe parcursul a mai multor ore, chiar si daca te speli pe maini de cateva ori.

- Prietena mea cu dermatita are pielea de pe maini foarte crapata, as spune ca evident de crapata si uscata, dar am observat ca imediat dupa aplicarea lotiunii, pielea ei arata complet normal.
- Pielea devenea hidratata si fina imediat dupa ce aplica lotiunea si se simtea aceeasi pelicula.
- Diferenta este ca ea avea nevoie sa aplice lotiunea putin mai des ca mine, pentru ca dupa cateva spalari, tindea sa se usuce putin.

Pret: 57.5 lei.
Unde o gasiti: glovesinabottle.ro

Este un produs foarte interesant si este primul de acest fel pe care il incerc. Recunosc ca cel mai mult m-a impresionat efectul pe care l-a avut pe pielea uscata si crapata a prietenei mele si de aceea cred ca este produsul perfect pentru cei care au o piele cu probleme grave.

                        Ati auzit de lotiunea Gloves in a Bottle? Ati vrea sa o incercati? 

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii