De la 23 la 24 de ani

7/02/2015

Hello, ladies!

Astazi este ziua mea si implinesc venerabila varsta de 24 de ani. Poate pentru unele dintre voi e putin, dar eu mai batrana ca acum n-am fost niciodata...si e usor intimidant. De acum, vor incepe multe schimbari pentru mine: voi trece in ultimul an de facultate, anul 6, va trebui sa-mi caut un job pentru practica, as vrea sa fiu mai activa ca make-up artist si imi pun putina ordine in prioritati.

De anul trecut pana acum, s-au intamplat ataaaat de multe lucruri, am facut atat de multe, dar de acum, ca am facut primii pasi, acum vreau doar sa pun totul in ordine si sa dezvolt ce am inceput.Cele mai mari motive de bucurie si mandrie pentru mine sunt faptul ca am devenit make-up artist, ca am participat la un masterclass incredibil, ca mai am putin si termin anul 5 si nu am luat-o razna, ca am cunoscut multi oameni interesanti si diferiti, care mi-au condimentat viata, si ca am avut curajul sa incerc multe lucruri noi, de la diverse produse nou aparute, pana la extensiile de gene.

Din toate experientele, am tras cateva lectii, de care vreau sa tin cont tot anul care va urma:

1. Totul are o logica si e nevoie de multa ordine.
E bine sa-ti asumi riscuri, sa incerci lucruri noi si sa-ti pui in practica pasiunile, dar e nevoie de ordine si de consecventa. Vreau sa fiu mai organizata in ceea ce priveste facultatea si viitorul job, vreau sa ma zbat putin mai mult pentru a ma face remarcata ca make-up artist si sa fiu mai consecventa in ceea ce priveste postarile de pe blog.

2. Curaj, curaj, curaj!
Vreau sa-mi intre in minte faptul ca nu risc nimic atunci cand vine vorba de nimic. Si ce daca gresesc? Asta e, o pot lua de la capat. Cat timp familia mea e acolo si prietenii apropiati imi sunt tot alaturi, nu vad de ce sa nu am curaj sa-mi urmez pasiunile si visele.

3. Infatisarea conteaza, dar nu chiar atat de mult.
Da, aspectul e important si nu pentru ca toate vrem sa aratam ca niste dive, ci pentru ca aspectul poate sa te ajute in tot ceea ce faci. Din pacate, asta e! Oameii sunt subiectivi iar imaginea ta te reprezinta si ar fi indicat sa dea mici indicii despre cine esti, ce pasiuni ai si ce vrei. Dar o imagine frumoasa si goala nu spune nimic si nici prea mult stres nu face bine. Si ce dacai ai un cos si nu arati ca modelele de podium?

4. Dezvoltarea personala e cea mai buna investitie.
Stiu ca suna pompos, dar ma refer aici la tot ceea ce te ajuta sa devi un profesionist mai bun, un om mai bun si sa te descoperi. Toate conteaza: cartile, filmele, muzica, evenimentele, cursurile, oamenii, toate ne ajuta la ceva.

5. Nu toti prietenii sunt buni.
In ultimul an, viata, conjuncturile, interesele, toate, m-au indepartat de anumiti prieteni. Ne intelegem bine, radem, glumim, dar nu mai avem multe lucruri in comun. Oamenii se schimba, noi ne schimba. Mi-a luat mult timp sa inteleg asta, dar intr-un final am incetat sa insist. Cine vrea sa pastreze legatura, o face de drag.

Am invatat atatea, dar vreau sa le tin minte si sa le recitesc de fiecare data cand mintea imi zboara unde n-ar trebui sau cand incep sa ma agit din cauza unor lucruri care nu merita. Sper sa va ajute si pe voi micile mele invataturi si va poftesc sa impartasiti si voi ce ati invatat.

Pana atunci: Happy Birthday to me!

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii