Shopping Haul la Hello Free Z One #11

7/20/2015

Hello, ladies!

De vreo 2 zile, tot fac shopping: o oferta mica aici, inca una acolo si ajung cu numeroase pungi acasa. Pentru cateva zile, m-am reintors in Bucuresti si nu puteam sa plec fara sa fac o scurta vizita celebrului magazin din Pantelimon, Hello Free Z One Discount Shop, care ma astepta ca in general, plin de lucruri interesante.

Zilele acestea va mai urma o postare cu un o multime de cumparaturi, din mai multe locuri, asa ca ma intelegeti de nu am dat iama in tot la Hello Free Z One, desi aveau multe lucruri tentante.

Mi-am luat o cutie de lapte de cocos de la Village Pride, pentru ca il ador cam orice combinatie, dar si pentru ca avea un pret ok, respectiv 6,99 lei. Deodorantul stick de la Old Spice l-am luat pentru tata si a fost 7,99 lei, iar tubul albastru, daca erati curioase, este un spray anti-cute, pentru haine, pe care abia astept sa-l incerc. ( 6,99 lei). Vechiul meu turban de baie, luat din Barcelona, s-a rupt acum ceva timp si m-am gandit ca ar fi cazul sa-l inlocuiesc cu acesta din microfibra, de la reFresh, care a fost 6,99 lei.
Cred ca recunoasteti tratamentul 3 minute, de la Daily Defense, din postari mai vechi, dar era ultima cutiuta si am vrut sa am o rezerva macar, pentru ca este foarte eficient pentru parul meu. Uleiul de par de la Macadamia ( 6,99 lei) l-am luat pentru mama, pentru ca ma batea de la cap de multa vreme, iar sprayul albastru Hintz, pentru bunica mea. Ultima achizitie este tusul de la W7 ( 6,99 lei), care a fost mai mult un impulse buy, o curiozitate arzatoare.

Acest magazin este un mare atu cand vine vorba de cadouri. Daca vreti sa luati ceva deosebit sau interesant, care nu se gaseste peste tot, si sa nu ardeti portofelul, merita sa le faceti o vizita.

Voua ce produse va plac de la Hello Free Z One?


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii