Shopping Haul #13

8/23/2015

Hello, ladies!

M-am intors si eu din vacanta, cu mai multa energie si cu laptopul curat si formatat, pregatit sa posteze intens. Facusem pozele pentru aceasta postare cu cateva zile inainte sa plec in Grecia, dar cum laptopul cedase nervos, n-am putut sa va arata ce mi-am mai luat, in general, pentru casa.

In mallul din Valcea, s-a deschis un magazin din lantul international de origine poloneza, Pepco, unde gasiti de toate, pentru toata lumea. La capitolul haine de adulti, nu m-au impresionat deloc, dar pentru cei mici gasiti hainute superbe la preturi forte bune. Cel mai mult mi-a placut partea dedicata casei. Gasiti tot felul de obiecte, de la accesorii de baie, pana la paturi, perne si rame, care arata chic, dar au si preturi foarte bune.
Sosetele le-am luat de la Lidl, pentru ca nu am niciodata destule perechi, si am dat in jur de 12 lei pe 5 perechi, ceea ce mi s-a parut destul de avantajos, mai ales ca nu par plasticoase. Peria de masaj am luat-o din DM la pretul de 18 lei si chiar vreau sa incep s-o folosesc cu religiozitate pentru ca-mi simt picioarele dureroase si grele mai mereu.
Restul articolelor au fost luate din Pepco. Pe coronita simpatica in forma de inimioara, pe care o s-o agat de usa, am dat 10 lei, iar pe papucei am dat cam 7 lei. Lopatica si bolul le luasem pentru motanul meu, dar din pacate, el a disparut acum vreo 3 saptamani, asa ca momentan ma gandesc sa-mi iau alta pisica, desi mi-e greu. Cutia transparenta pentru depozitare a fost cam 5 lei si este destul de mare.


Si acestea au fost luat tot din Pepco. Dupa cum va spuneam si mai sus, au o selectie destul de bogata de accesorii pentru baie, la preturi foarte bune. Eu am dat pe cele doua cate 7 lei si sunt din portelan, nu plastic, Tot de acolo, am luat si un covoras mov de baie pe care am dat 10 lei.

Deocamdata, cam atat, dar revin cu poze din Grecia, din vacanta, si cu un shopping haul special, doar cu ce mi-am luat din Grecia.

Voi ati fost intr-un magazin Pepco?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii