Colectia mea de rujuri

9/27/2015


Hello, ladies!

Cum era vechea zicala? " Lipstick is a girls best friend"? Sau poate erau diamantele...Indiferent de raspuns, rujul este si va fi cel mai folosit produs cosmetic de pe planeta, pentru ca indiferent daca adopti un machiaj complicat sau il eviti cu totul, rujul este totusi prezent, iar daca este bine ales, poate sa-ti defineasca imaginea.


Pana acum un an, neglijam rujurile sau poate apelam la ele prea rar, dar prin august am avut o revelatie: rujul e esential! Asa ca, in mai putin de un an, de la cateva rujuri am ajuns sa ma laud cu o gramajoara de 21 de rujuri si inca imi mai doresc cateva.Preferatul din ultimele luni este si cred ca va ramane, Sleek- Matte Me, in nuanta Birthday Suit, caruia i-am dedicat si un review, cel din mijloc, de sus, numarul 4. Pe scurt, va pot spune ca este un ruj lichid, care devine mat, se fixeaza pe buze si rezista multe ore bune.

Un alt ruj pe care l-am folosit intens este si Soft Matte Lip Cream de la NYX, in nuanta Stockholm, numarul 3, dar nici fratele sau in nuanta Transylvania, numarul 18, nu a fost neglijat. Am si nuanta Tokyo, numarul 7, insa nu-mi vine prea bine. Este tot un ruj lichid, care devine mat dar nu rezista la fel de bine ca cel de la Sleek.

Cele mai putin folosite rujuri sunt numarul 9, de la Essence, numarul 10, tot Matte Me, intr-o nuanta prea roz si, bineinteles cele trei rujuri de la Make Up Revolution, numerele 15, 16 si 17. De ce? Pentru ca, in primul rand, nuantele sunt ciudate si le-am luat pentru sedinte foto, iar in al doilea rand, pentru ca nu rezista deloc pe buze si imprastie.

Cele mai proaste rujuri pe care le detin sunt 11 si 13, de la Miss Sporty, carora le ador nuantele, dar care nu rezista nici 5 minute pe buze, ca si incep sa se manjeasca pe maini, pahare, fata si haine.

Cel mai interesant ruj pe care il am este numarul 14, de la NYX, Round Lipstick, in nuanta Snow White. Culoarea este superba si l-as purta tot timpul, dar nu stiu de ce ma intimideaza rosul acela profund.

#1 - MUA, Gloss - lipicios, nu-mi vine bine
#2, #12 - Elf Cosmetics, Essentials - un ruj ok, ieftin, pigmentat
#4, # 10 - Sleek, Matte Me - ruj mat, preferatul meu, rezistent
#3, #18, #7 - NYX, Soft Matte Lip Cream - ruj mat, destul de rezistent
#5 - MUA - formula ok, nuanta groaznica, cam nepigmentat
#6 - Essence - cremos, pigmentat, rezistenta medie
#8 - Elf Cosmetics, Jumbo Stick, luciu - pigemntat pentru un luciu, ieftin, hidratant
#9 - Essence - foarte pigmentat, cremos, destul de rezistent
# 11, # 13 - Miss Sporty- cele mai putin rezistente, se imprastie, cremoase
#14 - NYX, Round Lipstick - rezistent, pigmentat, cremos
#15, #16, #17 - Make Up Revolution - putin pigmentate, putin rezistente, cremoaseAm considerat ca glossul transparent, rujul verde inchis de la Make Up Revolution si glossul- ruj de la Wjcon nu ar prezenta interes incat sa le fac swatch, dar adevarul este ca sunt si cele mai putin folosite si neinspirate.

Sper ca v-a placut colectia mea si sunt tare curioasa sa aflu care este rujul vostru preferat, pentru ca mereu sunt in cautarea unuia nou.
You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii