Ingrijeste-ti mainile cu crema Elmiplant SOS Perfect Hands

9/20/2015

Hello, ladies!

Acum ca vine toamna, cu ploile ei si vantul necrutator, trebuie sa ne mai ajustam regimul de frumusete si sa ne protejam zonele expusa vremii crude, iar Elmiplant vrea sa ne vina in ajutor, adaugand un nou produs in gama Perfect Hands, SOS Hand Cream, imbogatita cu ingrediente active.

Din cauza faptului ca pielea fina a mainilor este expusa mereu, dar si a factorilor externi cum sunt vantul, praful si poluarea, mainile au de suferit, insa SOS Perfect Hands, cu ajutorul Nutri Moist 48h, ne vine in ajutorul pielii agresate. Acest complex ofera hidratare imediata si rezista pana la 48 de ore.


Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree care rehidrateaza intensiv pielea foarte uscată şi ii reda supleţea si starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejeaza pielea impotriva factorilor agresivi si ii ofera stralucire si catifelare.

SOS Perfect Hands formeaza un strat fin, protector, cu actiune intensa, care are rolul de a mentine nivelul optim de hidratare, iar astfel mainile se pastreaza tinere, catifelate si hidratate.

Noua crema se gaseste doar in farmacii, la pretul de doar 8 lei, pentru 50 ml.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii