Review: Crema de maini Dove Intensive Nourishment

9/16/2015

Hello, ladies!

Abia acum vreo 2-3 ani, am realizat si eu cat de important este aspectul mainilor si al unghiilor unei persoane, si, desi unghiile inca mai sunt neglijate, de pielea mainilor am inceput sa ma preocup si sa testez diverse creme. printre care si crema Dove Intensive Nourishment. In general, atunci cand cumpar o crema de maini analizez consistenta, mirosul, si cat cunosc, ingredientele.Crema Dove Intensive Nourishment, cu complexul Deep Care, promite sa vina in ajutorul mainilor aspre si sa hraneasca pielea uscata. Desi nu am mainile crapate sau pielea foarte uscata, am ales aceasta crema datorita experientelor pozitive din trecut avute cu gelurile de dus Dove, si nu regret alegerea facuta.Crema de maini Dove Intensive Nourishment combina ulei nutritiv si crema bogata, pentru a calma rapid pielea uscata si aspra a mainilor oferind extra-catifelare.

Impresii:
- Crema are un miros fin, elegant, ca de pudra, care persista si dupa aplicare vreo ora, dar nu deranjeaza, nefiind strident.
- Ca si textura, este destul de consistenta, dar intra repede in piele si nu lasa o pelicula grasa pe piele.
- Nu lasa mainile lipicioase sau grase, ci se absoarbe complet si rapid.
- Catifeleaza si hidrateaza pielea, lasand mainile fine si moi dupa absorbire.
- Desi este o crema buna, ea trebuie reaplicata o data la cateva ore, cam ca majoritatea cremelor de maini.
- Totusi, daca o folositi de 2-3 ori pe zi, crema Dove va ajuta sa aveti maini fine si catifelate.
- Nu stiu cat de eficienta este in cazul pielii foarte uscate sau foarte crapate, dar in cazul pielii mele, cu usoare tendinte de uscare, este foarte eficienta.
- Pretul este extrem de prietenos pentru o crema atat de efienta, fiind in jur de 6 lei.Cantitate: 75 ml.
Pret: aproximativ 6 lei.
Unde o gasiti: Maga Image, Auchan, Cora, cam orice market.

Ca si concluzie, va pot spune ca este o crema de maini minunata, ieftina si eficienta, care chiar iti lasa mainile catifelate si ingrijite, iar pretul este unul foarte bun, si va recomand si voua s-o incercati.

Care este crema voastra preferata de maini?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii