Review: Spray de fixare Mist&Fix MUFE

9/24/2015Hello, ladies!

Nu stiu cate dintre voi folositi un fixator de machiaj, dar cred, ca macar o data, ar trebui sa incercati unul, asa, for fun. Chiar si inainte de a deveni make-up artist, de cum am auzit de aceste produse-minune, am pornit in cautarea unui fixator bun, dar pana acum nu m-a uluit nici un produs de acest gen.
Cu mare parere de rau, recunosc ca nici fixatorul Mist&Fix de la Make Up For Ever nu m-a dat pe spate, sau poate ca aveam eu asteptari prea mari. Parerea mea este ca daca vreti un machiaj rezistent, trebuie sa folositi produsele potrivite, in ordinea corecta, si atunci machiajul va rezista, chiar si fara fixatoare.

Impresii:
- In primul rand, produsul se aplica foarte usor, fiind sub forma de spray. Dupa ce ati finalizat machiajul, pulverizati, cu ochii inchisi, astfel incat sa aplicati pe toate fata si lasati sa se absoarba.
- Mirosul nu este foarte pregnant, sincer nici nu stiu a ce miroase, pentru ca nu prea miroase, ceea ce e bine.
- Se usuca aproape imediat dupa pulverizare si nu reduce intensitatea fardurilor.
- Se consuma destul de greu. Eu l-am folosit de vreo 10 ori si e aproape plin.
- Doua- trei pufuri acopera toata fata.
- Pretul este destul de mare, avand in vedere ca produsul este destinat make-up artistilor, dar mie nu mi se pare ca isi merita banii.
- Ca si performante, mi se pare comparabil cu fratele mai ieftin de la Elf Cosmetics, din gama Studio, pe care l-am mai incercat.
- Analizand critic, nu mi se pare ca face nimic surprinzator. Da, poate ca machiajul se pastreaza putin mai bine pe ten, dar nu face minuni.
- Desi produsul promite sa si hidrateze, nu mi se pare ca face nimic la capitolul acesta.Ieri am aplicat Mist&Fix doar pe jumatate din fata, iar pe partea cealalta am lasat machiajul liber. Dupa aproximativ 8 ore, nu mi se pare ca se observa o diferenta semnificativa intre cele doua parti. Poate ca acolo unde am aplicat fixator fondul de ten a rezistat putin mai bine si fardul de sprancene, dar in rest eu nu vad mare diferenta.


Acum vad si eu din poze ce inseamna 8 ore de stat cu ochii in laptop. Uitati-va ce fata asimetrica si plina de speranta aveam la inceputul zilei.:))

Cantitate: 125 ml.
Pret: 124 lei.
Unde il gasiti: magazinuldemakeup.ro si Sephora.

Ca si concluzie, cu riscul de a ma repeta, produsul nu m-a impresionat cu nimic. Poate mi-am facut eu asteptari prea mari, nu stiu ce sa va zic...Mi se pare ca este comparabil cu fixatorul de la Elf, care e cam de 3 ori mai ieftin.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii