Categorii de papagali online

10/14/2015

Hello, ladies!

Dupa postarea legata de social media, n-am mai scris chestii random, pentru ca n-am prea avut starea necesara, fiind ocupata cu diverse, dar acum am chef sa mai si radem putin, macar putin. Sper sa nu vi se para ca-s acra, dar si asa e ok, muraturile mereu au fost misto.

Postarea random de astazi are cumva legatura si cu social media, pentru ca acolo este mediul propice pentru afisarea tuturor defectelor umane. Mai asta iarna, bananaind pe Facebook, unde altundeva, mi-a venit ideea sa fac o serie de machiaje inspirate de pacatele capitale. Ironie, nu?

Pierzand iar timpul tot pe Facebook, unde altundeva, intr-un mod complet neproductiv, stiu, am vazut paleta de laude fine si strigate de disperare lansate in abis. Sigur aveti si voi prieteni d-aia care posteaza toate aberatiile, tot timpul, zilnic, la orice ora, oricat de irelevant sau stupid ar fi. Si sunt pe categorii.

Avem profesionistul in evenimente, care cum apare un nou event pe Facebook, oricat de infantil, intr-o zi de lucru, la 6 dimineata, in orice maghernita, sunt primii care dau join, iar dupa iti dau si tie invite, doar asa, ca sa vezi ce la curent sunt ei cu tot. Bineinteles ca nu merg la toate idioteniile, cine naiba are timp cand trebuie sa mai dea attending la inca 10.

Intelectualul sensibil nu se lasa ignorat, pentru ca zilnic, poate chiar de mai multe ori, posteaza mesaje criptice pentru sleahta de pitipoance intelegatoare si in comuniune cu natura. Poate e vorba de o propozitie sau de cateva cuvinte misterioase care, aparent, n-au sens, dar sigur o domnisoara calduroasa ii va raspunde, si ea, in mod poetic.

Fotografii amatori, acesti Botticelli ai secolului nostru, ne incanta privirea zilnic cu poze facute unei farfurii de mancare sau unui copac neinteles sau, daca sunt norocosi si au papagal, unei dudui care-si ascunde fata cu timiditate mimata. Aspiranti nedeclarati catre o celebritate rapida, ei raman ascunsi in spatele unor lentile scumpe, dar ne revolutioneaza zilnic aspiratiile.

Nu stiu daca stiati, dar internetul asta e plin de sportivi de performanta, majoritatea fiind si foarte intelepti si categorici. Ii stiti si voi pe aia care se pozeaza non-stop in haine de sport, ca si cum doar in ele traiesc, ne reamintesc constant prin " Share" la diverse ca varza ucide si ne arata constant ca ei pot alerga 30 de kilometri intr-o ora. Pe cativa ii cunosc personal si stiu ca nici pana la baie n-alearga neintrerupt. Ei stiu cat de greu e sa alergi o ora?! Al dracului de greu!

Mai stiu si cativa viitori comedianti, carora mamica, cred, ca le tot zicea ca fac glume bune, asa ca acum, la pseudomaturitate, forteaza internetul cu glume idioate, furate din Las Fierbinti, cu tenta sexista sau pur si simplu rasuflate.

Nevropatii in general au nume fictive, gen Gigi Scoica, pentru ca nu prea-si asuma comentariile agresive sau campaniile protestatare impotriva apei de gura si a gropilor din asfalt. Posteaza mereu cate un mesaj dur, uneori ironic, si ne fac pe toti cretini ca ne cumparam apa de la chiosc.

Deocamdata, imi inchei lista de aberatii aici si va las sa va distrati pe seama gandurilor mele dezlanate. A, si uitasem! Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Nu se bazeaza delooooc pe nimic real si pe toti astia i-am visat eu intr-o noapte.


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii