Review: Paleta pentru conturare Makeup Revolution

10/27/2015


Hello, ladies!

Cred ca recunoasteti deja aceasta paleta din postarea Conturare- forma fetei si din postarea Produse de octombrie, iar de la inceputul lunii pana acum, am apucat sa o folosesc destul de mult, asa ca mi-am format deja o parere.Cand am comandat aceasta paleta, tocmai din Anglia, m-a atras faptul ca toate produsele de care aveam nevoie erau in aceeasi paleta. E mult mai usor sa folosesti o singura paleta, decat sa cauti prin tot trusoiul dupa nu stiu cate produse. Mi-a placut si faptul ca includea mai multe nuante de fard gras pentru conturarea umeda, scutindu-ma de efortul de a cara mai multe nuante de fond de ten sau de corector.

Paleta contine 3 nuante de corector, o pudra pentru fixare, un bronzer, un blush si un iluminator. Cele 3 corectoare sunt cremoase, iar restul sunt pudra.Impresii:
- Corectoarele sunt perfecte pentru conturare umeda, aplicandu-le cu un beauty blender/ buretel pentru machiaj.

- Cele 3 nuante de corector se aplica usor, se blenduiesc bine si pot fi folosite cu succes pentru a obtine umbrele necesare. Produsul se absoarbe putin in piele, asa ca e nevoie sa aplicati putin mai mult din prima sau sa mai reveniti cu putin corector peste.
- Recunosc ca nu am folosit pudra pana acum, pentru ca nuanta este cam inchisa pentru majoritatea tenurilor, asa ca nu stiu ce sa va spun.
- Bronzerul este ok, nici foarte prafos, dar nici foarte cremos, asa ca se aplica bine. Imi place faptul ca este mat si nu are irizatii, fiind bun pentru conturarea uscata.
- Blushul are aceeasi consistenta ca si bronzerul, insa nuanta este putin cam intensa pentru gustul meu, asa ca inainte sa il aplic, iau foarte, foarte putin produs pe pensula si mai adaug dupa, daca este nevoie.
- Iluminatorul este putin mai cremos ca si textura decat blushul si bronzerul, insa se aseaza frumos pe ten si poate fi foarte subtil, daca nu aplicati prea mult. Contine niste mici particule sidefate, insa stralucirea este subtila, nu vulgara.

Pret: 6 lire, insa acum este la reducere.
Transportul costa 4,95 lire sau 8,85 lire, daca vreti si tracking, iar coletul ajunge cam in 2 saptamani.

Ma bucur ca am comandat aceasta paleta pentru ca mi se pare un produs foarte bun si practic, iar pretul este fantastic pentru calitatea produselor din ea. Dupa dezamagirea cu rujurile Makeup Revolution, am fost putin reticenta, insa aceasta paleta ma incurajeaza sa mai comand produse de la ei, poate chiar si o paleta cu farduri.

Aveti produse de la Makeup Revolution? Cum vi se par?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii