Review: Servetele demachiante Cleanic GrapeVit

10/15/2015Hello, ladies!

Astazi revin cu un produs despre care nu am numai cuvinte bune de zis. Desi am inceput sa le folosesc de doar o saptamana si ceva, mi-am format o oarecare parere. In trecut, am mai incercat varianta cu servetelele demachiante, nu pe cele Cleanic, insa nu mi s-au parut eficiente.Nu am vrut sa inlocuiesc demachiantul obisnuit sau lotiunea micelara cu servetele demachiante, insa m-am gandit ca ar fi util sa le am pe noptiera si sa imi inlatur usor machiajul imediat cum intru in casa. Nu am renuntat la demachiant, pe care il folosesc seara ca de obicei.

Servetelele Cleanic GrapeVit sunt imbogatite cu ulei din seminte de struguri, proteine din soia si vitamina E. Ele promit sa curete eficient orice urma de machiaj, chiar si pe cel rezistent la apa.Impresii:

- Cel mai tare m-a nemultumit ambalajul. Dupa ce am deschis capacelul pentru prima oara, nu s-a mai inchis bine, nici macar o data. Mereu un coltisor ramanea deschis, oricat de tare ma chinuiam sa-l inchid iar in cazul servetelelor, mi se pare important ca ambalajul sa fie etans.
- Inca de la prima utilizare, mi s-a parut ca servetelele erau cam uscate. Ma asteptam sa fie putin mai umede.
- Inlatura destul de eficient machiajul tenului si al ochiilor.
- Din cauza lor, mi-au aparut cateva cosuri. Pam, pam! De unde stiu? Pentru ca nu am schimbat nici un alt produs din rutina mea si totusi, cosurile au aparut.
Mie in general nu-mi mai apar cosuri, decat foarte, foarte rar si atunci doar cate unul. Ei bine, acum mi-au aparut multe, micute, si cateva chiar dureroase. Am tot dat cu ulei de arbore de ceai, care de obicei imi rezolva cosurile, insa din cauza faptului ca le tot foloseam, apareau altele.

Cantiate: 25 de servetele.
Pret: in jur de 7 lei, din cate tin minte.
Unde le gasiti: DM.

Ca si concluzie, va spun ca nu le voi mai cumpara si nici pe cele ramase nu le-as mai folosi. Desi stiu ca servetelele demachiante nu sunt la fel de eficiente cum este demachiantul, nu m-as fi gandit ca imi vor aparea cosuri. Pana nu-mi revin cu tenul, nu am curajul sa incerc si alte servetele demachiante de la alta firma.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii