Noi ce reviste online mai citim?

11/26/2015


Hello, ladies!

Fie ca vrem sa recunoastem sau nu, zilele presei scrise au cam apus din cauza atotputernicului internet. Intr-un fel, acest fapt ma cam multumeste pentru ca multe dintre revistele printate au inceput sa fie pline ochi de reclame si tot reclame. Norocul nostru ca avem atatea si atatea bloguri si reviste online, de fashion, beauty, DIY, orice, de pe tot mapamondul.


Sunt sigura ca fiecare dintre noi are cateva preferate, pe care le cercetam constant in cautare de noi subiecte si vesti. Eu sunt o mare fana a revistelor online si nu cred ca trece zi in care sa nu citesc ceva pe undeva, insa in timp, am devenit mai selectiva si mi-am gasit cateva preferate la care revin constant. Cateva sunt din Romania, insa marea majoritate sunt din afara si ma gandeam ca ar fi amuzant si util sa le impartasesc cu voi.

Din Romania:

Elle.ro
Pe Elle Romania intru constant pentru trenduri si noutati, din domeniul fashion, beauty dar si decor. Aici veti gasi mereu ce s-a purtat la Saptamaniile Modei, ce culori si tunsori se mai poarta, cele mai trendy nuante pentru machiaj, dar si ce produse au mai aparut. Gasiti si multe trucuri interesante de beauty sau de ingrijire.

Unica.ro
Cred ca si voi mai aruncati pe unica.ro pentru trenduri, haine si cosmetice. Uneori, mai apar si articole despre cele mai potrivite croieli pentru fiecare tip de corp, dar si despre benefiile diverselor plante sau uleiuri ce pot fi folosite in cosmetica.

Cosmopolitan.ro
Cosmopolitan este singura revista pe care o mai cumpar in varianta fizica si din acelasi motiv le urmaresc si siteul. Aici veti gasi ce s-a mai purtat la diverse evenimente mondene dar si diverse articole de lifestyle.

Din afara:

Cosmopolitan Uk
Cosmo Uk este un fel de viciu pentru mine. Desi articolele despre moda, beauty si make-up ar putea fi mai dese, revista e destul de fun pentru ca prezinta si multe tampenii de sezon, barfe mondene dar si ciudatenii din lumea modei si a machiajului.

Shape.com
Ador revista asta! Aici puteti gasi tot ce vreti despre nutritie, fitness, miscare, haine pentru sport, dieta si retete. De multe ori, au si articole despre ingrijire si produse cosmetice.

Allure.com
Pe Allure gasiti articole intregi despre ce produse folosesc vedetele, dar si recomandari si clasamente pentru toate tipurile de produse cosmetice si de ingrijire.

Vogue Uk
Nici nu cred ce e nevoie sa va spun ce gasiti pe Vogue: moda, multa, multa moda.

Popsugar
Aceasta revista e un mare amalgam relaxant: moda, fitness, nutritie, retete, ingrijire, machiaj, vedete. Chiar gasiti de toate pentru toti.

Bustle
Bustle nu este chiar o revista pentru femei, insa veti gasi o groaza de articole despre cum sa faceti diverse lucruri, stiri de prin toata lumea dar si, preferatele mele, articole ale unor jurnaliste care incearca diverse trucuri sau produse controversate si va spun concluziile lor despre experiment.

Buzzfeed
Buzzfeed a ajuns deja o autoritate in domeniul online, pentru ca aici gasiti de toate pentru toti, de la tot felul de chestiute amuzante, la experimente de beauty si fashion, dar si stiri si chestiile de lifestyle.

Acum e randul vostru. Voi ce reviste online cititi? Ce ati mai descoperit?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii