Review: Fard de pleoape Volcano Melkior

11/20/2015


Hello, ladies!

Stiu ca rosul este o culoare intensa, mai ales pentru farduri, dar cum am primit nuanta Volcano de la Melkior, a inceput o mica poveste de dragoste, iar acest fard a intrat in topul preferatelor. Desi e o culoare excentrica, mie imi place si mi se pare ca imi sta bine, iar la finalul postarii va voi arata si un machiaj pentru o prietena ce are ca vedeta aceasta nuanta.
Ma bucur ca primul fard Melkior pe care l-am incercat a fost in nuanta Volcano, si da, stiu ca e aproape penibil, dar e primul pe care il incerc de la ei, asa ca sa vedem daca a trecut testul.
In combinatie cu nuantele potrivite, rosul poate arata minunat pe pleoapa, complimenteaza si defineste privirea. Totusi, ca toate fardurile, cea mai buna varianta este aplicarea fardului peste un primer pentru ca astfel fardul va fi foarte intens si se va mentine mai bine.Impresii:
- Apreciez faptul ca ambalajul este de calitate, pentru ca mie mi-a picat de cateva ori si nu a patit absolut nimic.
- Fardul este usor, usor, cremos, ceea ce il face sa nu se imprastie. Va avertizez ca cel mai pacatos lucru pentru fardurile in culori puternice e sa se imprastie, pentru ca pateaza, rau.
- Se aplica usor pe pleoapa si nu e nevoie de cantitate mare pentru a obtine o nuanta intensa.
- Se blenduieste bine cu alte culori, iar trecerile spre alte nuante se fac usor, insa daca ati pus prea mult fard s-ar putea ca trecerea dintre rosu si o nuanta mai deschisa sa fie mai mult rosie.
- Inca un truc: curatati pensula inainte de blending, pentru ca fardul Melkior este foarte intens, foarte.
- Vedeti din poza de mai sus cat de intens e fardul aplicat peste primer. Un primer alb va face ca nuanta sa fie si mai intensa.
- Rezista foarte bine in timp si cand spun foarte bine, ma refera la faptul ca prietena careia i-am facut machiajul l-a tinut 24 de ore pe pleoape. Dupa 24 de ore pot sa va spun ca se stransese foarte putin si pierduse doar putin din intensitate. Eu nu l-am tinut atat pentru ca, ei bine, am mania de a ma demachia de cum intru in casa.Pret: 27 lei.
Unde il gasiti: melkior.ro sau in magazinele Melkior

Sa tragem linie. Este primul fard de la Melkior pe care il incerc si concluzia mea este ca mai vreau, deci clar mi-a placut. Am mai pus ochii pe cateva farduri mate in culori neutre, pe care sa le folosesc in machiajele de zi cu zi. Pot sa va spun ca este un fard de calitate iar nuanta este super, intensa si excentrica, asa cum imi place mie.

Voi ati incercat fardurile de la Melkior? Ce alte produse de la ei imi recomandati?You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii