Review: Fixativ de par Schwarzkopf Osis+

11/13/2015

Hello, ladies!

Va povesteam in postarea despre ingrijirea parului cret ca, uneori, apelez la fixativ pentru a-mi potoli podoaba capilara. In general, cel mai tare ma deranjeaza lipsa volumului in crestetul capului. Cred ca din cauza greutatii parului, el se pleosteste fix acolo, dar pe parti sta destul de infoiat, ceea ce e enervant.

Iar pentru ca fixativul este un produs important pentru mine, mereu sunt in cautarea unui foarte bun, preferabil profesional, care sa nu incarce, sa nu lipeasca si sa nu aiba un miros prea puternic, dar totusi sa-si faca treaba. Si asa am ajuns sa caut fixativul Schwarzkopft Professional Osis+ si cum l-am gasit, am si dat comanda.

Pentru ca fixativul Elnett de la L'Oreal era pe final, am facut putina cercetare pe net si am descoperit multe pareri pozitive despre fixativul Osis+ si m-am decis sa-l comand, sperand sa fie cel putin la fel de bun ca cel de la L'Oreal. El face parte din gama Osis+, cu produse pofesionale de par, pe care le-as cam incerca, macar de curiozitate.Ce spun cei de la Schwarzkopft:
" Fixativul extrem de puternic Schwarzkopf Professional Osis da parului tau fixare puternica, fara a il face lipicios. Formula cu uscare rapida pentru o coafare creativa este special conceputa pentru fixarea parului de lunga durata. "

Impresii:
- Stiti ca pentru mine e destul de important si mirosul produselor, pentru ca mi se face cam rau de la mirosurile puternice sau prea chimice, dar acest produs m-a surprins placut. Chiar mirose bine, dar nu foarte puternic, ceea ce e ok.
- Se pulverizeaza usor si se distribuie destul de uniform, fara sa-l simti.
- Nu lasa parul lipicios si nu incarca, nici daca il folosesc cateva zile la rand. Aici are o bila alba in plus fata de fixativul Elnett, care incarca putin, daca e folosit cateva zile la rand.
- Imi place faptul ca ofera volumul pe care il cautam. Yesss! Primul fixativ care face asta.
- Mi se pare ca nu imbacseste parul si nu afecteaza buclele. Nu devin batoase sau aspre, ci sunt elastice si naturale.
- Totusi, daca e vorba de o coafura mai elaborata, nu stiu cat de indicat este. Nu fixeaza extraordinar de bine parul in coada/ coc.
- Mi se pare ideal pentru cele care vor un aspect natural, dar aranjat.
- Pentru ca nu este lipicios, nu trebuie sa ma spal pe cap in zilele in care il folosesc si, dupa cum spuneam si mai sus, poate fi aplicat de mai multe ori chiar si in aceeasi zi, daca simtiti nevoia, si tot nu incarca.

Cantitate: 300 ml.
Pret: 25 lei.
Unde il gasiti: fixativ de par

Mie mi-a placut foarte mult acest fixativ, chiar mai mult decat fixativul Elnett de la L'Oreal, pentru ca imi ofera volumul pe care il cautam, lasandu-mi in acelasi timp buclele lejere, naturale si neimbacsite. Totusi, daca va doriti o fixare foarte puternica, cred ca cel de la L'Oreal este mai potrivit. Cred ca atunci cand se va termina, voi reveni la el, pentru ca mie imi rezolva problema si nu ma forteaza sa ma spal pe cap din cauza lui.


Voi folositi fixativ? Care este produsul vostru preferat?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii