Review:Anticearcan Lifting Concealer Flormar

11/17/2015Hello, ladies!

Abia asteptam sa va povestesc si voua despre primul produs folosit de mine de la Flormar. Stiu, pare ciudat ca pana acum nu am avut contact cu aceasta firma, dar nu stiu cum s-a intamplat, pur si simplu nu intrasem intr-un magazin de-al lor. Totul s-a schimbat asta vara cand aveam mare nevoie de un anticearca si am poposit intr-un magazin Flormar si mi-a placut mult ce promitea acest anticearca: acoperire si fermitate.

Mie, in general, imi plac anticearcanele cu textura mai groasa sau cremoasa pentru ca mi se pare ca acopera mai bine, se aplica mai bine, dar si rezista mai mult. Le aleg astfel incat sa fie putin, putin mai deschise decat nuanta pielii, dar astfel incat sa se contopeasca cu restul si sa nu arate ca doua pete albe, dar hai sa vedem cu a fost cu cel de la Flormar.

Impresii:
- Textura este asa cum imi place mie, lichida dar mai groasa, si se aplica foarte usor si bine, iar tubul este foarte util, pentru ca reusesc sa-l dozez cum trebuie.
- Nu e nevoie de mult produs pentru a camufla cearcanele, care in ultimul timp imi cam dau batai de cap.
- Acopera foarte bine cearcanele, insa eu il folosesc si pentru a diminua umbrele din coltul gurii. Nu ma intrebati de ce fac asta, am obsesia asta de la 14 ani. Mi se pare ca daca nu le acopar, par bolnava.
- Uneori, aplic putin si peste un cos sau o pata si le ascunde foarte bine.
- Nu stiu daca are un efect radical de lifting, pentru ca inca nu e cazul, dar mi se pare ca par muuuult mai odihnita si mai... as spune, vie, decat atunci cand aplic un anticearcan normal. Probabil ca la asta se refereau cand spuneau lifting.
- La capitolul rezistenta, lucrurile stau asa si asa. Desi rezista vreo 4 ore bune, dupa incepe sa-si mai piarda din efect si acoperire.
- M-a incantat si faptul ca are SPF 20, pentru ca pielea din zona ochilor e mai sensiblia si mai predispusa ridarii.

Cantitate: 12ml.
Pret: 29 lei.
Unde il gasiti: orice magazin Flormare sau de flormarcosmetics.ro

Mie mi-a placut anticearcanul Flormar, chiar foarte mult. Cel mai mult imi place faptul ca ma face sa par foarte odihnita. Momentan, mai am doar un sfert din tub, dar as vrea sa il recumpar pentru ca nu stiu un altul care sa faca ce face acesta.

Voua ce produse Flormar va plac? Mi-ar placea sa mai incerc si alte produse de-ale lor.

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii