Shopping Haul #16

11/19/2015


Hello, ladies!

Trebuie sa fac o marturisire. Marti mi-am facut de cap la cumparaturi, rau de tot. In ultima perioada am muncit pe branci: ba curatenie, ca vin niste prieteni, ba la birou, ba pe blog, si simteam nevoia sa ma rasfat putin, insa de la o mica atentie pentru mine, am intrat in H&M si era sa nu mai ies, iar cand am ajuns la The Body Shop, doar asa, ca sa miros noile colectii de Craciun, si am sfarsit prin a lasa o groaza de bani la casa.

In H&M, m-a posedat demonul pernelor. Nu stiu daca stiati dar eu sunt obsedata de perne iar visul meu este sa am un pat plin de perne, ca in reviste fitoase de interior, si va anunt ca ma apropi de acest tel. Plecasem defapt in cautare de sosete, si da, mi-am luat si cinci perechi de sosete, setul avand pretul de 25 de lei. Eu imi cumpar cam vreo 5-6 seturi din astea pe an, pentru ca imi tot pierd sosetele, dar si pentru ca cele de la H&M mi se par bune si ieftine.

Dupa sosete, m-am oprit la H&M Home si am luat-o razna. Cerul s-a intunecat iar eu am dat iama in perne. Sa stiti ca cele de la H&M sunt foarte bune, pretul este decent, 25 de lei, si sunt umplute cu fulgi. Mi-am luat si trei fete de perna festive, doua dintre ele fiind chiar reduse cu 50%. Cea alba cu auriu a fost 30 de lei, cea cu Joy 15, iar cea cu rosu si alb, doar 10 lei. Fac toti banii! Arata superb pe patul meu.In The Body Shop am intrat din curiozitate. Am tot vazut noile colectii de Craciun pe diverse bloguri, Glazed Apple, Frosted Cranberry si Frosted Plum. Nu stiu de ce, dar simteam ca voi adora mirosul produselor Glazed Apple, asa ca am plecat un mic set, ce include un gel mini de dus, un unt mic de corp si un buretel de baie. Si Frosted Cranberry mi-a placut, asa ca mi-am luat o crema de maini, insa Frosted Plum nu prea e pe gustul meu.

Si cam atat despre escapada mea. A, am uitat sa va zic ca mi-au venit si 3 comenzi de pe ebay, dar mi-am dat comanda si de o pereche de cizme. I have to stop!

Voi ce v-ati mai luat? Ati incercat colectiile festive de la The Body Shop?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii