3 Arome de Sarbatori

12/28/2015Hello, ladies!

Sunt sigura ca acum va incercati cadourile primite, va bucurati de cozonac proaspat si va intrebati daca ati oferit cadourile potrivite, insa eu simteam nevoia sa mai stam putin de vorba, in special despre parfumuri.

Stiti ca eu sunt pretentioasa la capitolul parfumuri si, in general, prefer parfumurile foarte fresh, cu note marine, insa iarna, si mai ales de Sarbatori, imi place sa mai variez si sa folosesc si parfumuri mai dulci sau cu note orientale.


Chiar daca L'Eau par Kenzo, by Kenzo, este un parfum proaspat si delicat, nu pot renunta la el, fiind parfumul meu preferat din anul 2015 si sigur nu voi renunta la el nici in anul ce vine. Datorita combinatiei subtile dintre florile de crin si cele de lotus, dar si notelor fresh de menta, mi se pare perfect job, un ceai cu prietenele sau o tura de shopping, cam orice activitate diurna.

Parfumul Guess Dare l-am primit cu ocazia December Beauty Bloggers Meeting 4 si, recunosc, ca atunci cand l-am zarit am avut ceva dubii. Nu stiu de ce, dupa ambalaj si sticluta, aveam impresia ca o sa fie ceva extrem de dulce pe care sa nu-l pot suporta, insa am fost placut surprinsa. Da, este dulceag, insa mi se pare elegant si delicat, mai ales dupa cateva minute, cand parca se lipeste de piele si rezulta ceva interesant.

Givenchy Very Irresistible a fost primit mai asta vara si, desi mi-a placut, dulce fiind, nu puteam sa-l port vara pentru ca mi se parea putin sufocant. Insa acum, in toiul sarbatorilor, mi se pare perfect pentru ca, probabil datorita notelor de vanilie, mi se pare ca miroase a bomboane.

Voi ce parfum alegeti sa purtati in aceasta perioada? Ce arome va atrag acum?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii