3 Oje de la Mos Craciun

12/15/2015





Hello, ladies!

Acum ca se apropie Craciunul, internetul abunda in articole despre cum am putea sa ne imbracam de Sarbatori, sugestii de cadouri sau de ornamente de brad, asa ca m-am gandit si eu sa va arat 3 oje festive din mica mea colectie, care cred ca ar da tare bine pe unghiile mele in timp ce mananc cozonac.



Din punct de vedere al culorilor, pentru mine, Craciunul a fost mereu pictat in nuante de rosu, verde, auriu sau argintiu, asa ca am ales ojele care se potriveau cel mai bine si m-am gandit sa va vorbesc putin despre ele.


Prima oja aleasa este Spark de Triomphe, din colectia " Gram slam", a Serenei Williams, pentru OPI, setul il gasiti la cei de la Top Line, si m-a cucerit de cum am vazut-o. Desi in sticluta pare complet aurie, particulele ei aduc mai mult a o combinatie intre auriu si argintiu. Particulele sunt delicate, iar efectul este discret si elegant. In curand, veti vedea si o manichiura realizata cu ajutorul setului complet, pe care l-am primit in cadrul evenimentului December Beauty Bloggers Meeting 4.

A doua oja aleasa nu este noua pentru voi, pentru ca i-am dedicat un loc important in prima mea postare despre manichiura. Oja Melkior in nuanta Anytime Red chiar este potrivita anytime, chiar si pentru o manichiura craciunoasa. Vine perfect in combinatie cu una dintre celelalte doua oje sclipicioase. Este rezistenta si nu pateaza unghia.

Cea dea treia oja este tot o oja Melkior, in nuanta Bright Night, si ar fi perfecta chiar si pentru o manichiura de Revelion. Desi are particule mai mari decat cea de la OPI, se aseaza perfect pe unghie oferind un accent minunat auriu.

Voua care va place cel mai mult?
Aveti in plan o manichiura speciala pentru Craciun?










You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii