Ivatherm lanseaza noua gama Toleriskin

12/09/2015
Hello, ladies!

Astazi vin pe ecranele voastre cu alte noutati, de data aceasta de la Ivatherm. Creatorii de produse dermatocosmetice lanseaza noua gama Toleriskin, ce promite sa hidrateze, sa calmeze si sa refaca ecosistemul pielii prin efect probiotic. Foloseste un numar minim de ingredienti activi si nu contine conservanti.Ce este pielea intoleranta?

Pielea sensibilă intoleranta are la baza o reactie inflamatorie nespecifica, o constelatie de mecanisme inca incomplet elucidate. Aceasta problema poate aparea la orice varsta, pe termen scurt sau lung si are manifestari variate: eritem (inrosire), prurit (mancarime), intepaturi, senzatie de piele intinsa, si o senzatie de arsura

.
Gama Toleriskin isi propune sa hidrateze, sa calmeze si sa refaca ecosistemul pielii cu ajutorul ingredientilor sai activi:
Apa termala Herculane este singura apa termala romaneasca folosita in dermatologie si are efecte calmante si antiiritante pentru toate tipurile de piele intoleranta si sensibila.

Ecodermine are efect probiotic, stimuleaza cresterea germenilor saprofiti de la nivelul pielii si ii inhiba pe cei patogeni.

Sopholiance S protejeaza ecosistemul pielii prin diminuarea tintita a cresterii a bacteriilor patogene, inclusiv cele responsabile de acnee si limitarea productiei de sebum.

Osmocide are o mare capacitate de a lega apa si inlocuieste conservantii clasici. Are efect hidratant, calmant si antimicrobian.


Pret lapte demachiant: 57 lei.
Pret crema calmanta si hidratanta: 76 lei.

Noutatile Ivatherm suna foarte bine, mai ales pentru cele care se confrunta cu un ten sensibil sau intolerant, mai ales ca iara este anotimpul care agraveaza aceste neplaceri.
Am primit si eu cele doua produse nou lansate in cadrul evenimentului December Beauty Bloggers Meeting #4, asa ca in curand veti vedea si un review pentru unul dintre ele, iar pe celalalt il voi pastra pentru voi.
You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii