Review: Crema de baie Tesori d'Oriente Aegyptus

12/16/2015


Hello, ladies!

S-a facut frig iarasi iar eu tot astept, in zadar, zapada, iar pe langa aceasta dezamagire, am si racit oribil de rau. Cand cred ca imi revin, iar ma arunca in pat, cu siropul de tuse langa mine. Va imaginati ca acum, mai mult ca oricand, am avut nevoie de un rasfat, asa ca am desfacut crema de baie de la Tesori d'Oriente, Aegyptus, si am inceput sa abuzez de ea.Desi nu sunt o fana a gelurilor de dus, ador sa le folosesc pe cele frumos parfumate ca rasfat, inainte sa ies din cada, astfel incat pielea sa pastreze aroma. Diferenta dintre un gel de dus si o crema de baie este, in primul rand, textura, care in cazul cremei, este mai groasa, mai cremoasa si cumva, mai matasoasa.

Impresii:
- Nu stiam daca ne vom intelege la capitolul miros, pentru ca inaintea ei, nu am folosit nimic din gama Aegyptus, insa dupa ce am desfacut-o. ne-am indragostit. Mirosul este unul luxos, dulceag, dar nu strident, matasos, elegant si putin picant, perfect pentru vremea rece.
- Textura este diferita de cea a unui gel de dus, fiind inca lichida, dar cremoasa si putin mai groasa.
- E nevoie de foarte putin produs pentru a acoperi intregul corp.
- Eu am folosit-o de cateva ori si ca spumant de baie. Am turnat cam un dop, un dop si jumatate, sub jetul din cada si pot sa va spun ca poate tine locul unui spumant cu mare succes, pentru ca umple cada de spuma iar mirosul cuprinde toata baia.
- Dupa clatire, pielea ramane curata si parfumata.
- Am uitat de ambalaj. Sticla e foarte chic si imi place faptul ca, la final, o sa pot scurge toata crema.

Cantitate: 500 ml.
Pret: 18,60 lei.
Unde o gasiti: in hypermarketuri, in DM si in Mega Image.

Daca va place sa va rasfatati cu o baie calda, mai ales acum, pe frigul asta, va recomand sa incercati crema de baie Aegyptus, mai ales ca poate fi folosita si ca spumant. Mi se pare un produs bun si economic si sunt curioasa cum m-as intelege si cu alte produse din aceasta gama.

Ati incercat ceva de la Tesori d'Oriente? Ce miros v-a placut cel mai mult?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii