Review: Unt de corp Glazed Apple The Body Shop

12/02/2015


Hello, ladies!

Cand am fost la un mic shopping, nu am putut sa rezist tentatiei si am intrat si in The Body Shop, doar cu scopul de a mirosi cele 3 colectii de Craciun: Glazed Apple, Frosted Cranberry si Frosted Plum. Si nu m-am oprit la mirosit, ci mi-am si luat un set micut din colectia Glazed Apple, care pe langa un mini gel de dus si un burete, continea si untul acesta de corp in varianta mica.


Desi mai e ceva pana la Craciun, am avut nevoie de un rasfat, asa ca am inceput setul, iar untul de corp a fost rasfatul suprem. L-am folosit aproape dupa fiecare dus, insa m-am gandit bine, si am facut pozele dupa prima folosire, ca altfel nu ati mai fi vazut nimic.Impresii:
- In primul rand, mirosul este fan-tas-tic!!! Dintre cele 3 noi colectii, Glazed Apple a fost preferata mea. Chiar miroase a un fel de mar dulce, dar nu e sufocant mirosul.
- Textura este grosa, de unt de corp.
- Se aplica usor, insa e nevoie de ceva produs incat sa acoperi tot corpul.
- Instant, pielea se simte hidratata, iar dupa ce se absoarbe, ramane catifelata si fina.
- Nu stiu cum sa va explic, insa nu se absoarbe complet in piele. Nu raman urme grase pe corp, insa pielea luceste, ca satinul, chiar si la o zi dupa ce a fost aplicat, cred ca de la hidratare.

Cantitate: 50 ml.
Pret: 20 lei.
Unde il gasiti: in magazinele The Body Shop sau pe siteul thebodyshop.ro

Uitasem cat de mult imi plac unturile de corp de la The Body Shop, insa m-am reindragostit. Desi pretul nu este foarte prietenos, produsul merita. Pe langa mirosul minunat, untul si hidrateaza perfect si lasa pielea fina si superba. Major love!

Voua va plac unturile de la The Body Shop? Ati mirosit colectia Glazed Apple?

You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii