Top 3 Rimeluri

12/22/2015Hello, ladies!

Incetisor, dar sigur, se apropie finalul de an, asa ca m-am gandit sa incep din timp cu cateva clasamente, in care va sa spun ce produse m-au impresionat in anul 2015, iar prima categorie este cea a rimelurilor.
Trebuie sa va spun ca eu greu ma atasez de un rimel, pentru ca imi place sa experimentez, insa acestea trei mi-au ramas la suflet, mai ales Number 1. A, cum vi se pare incercarea mea artistica de a scrie cu rimeluri? :))3. Lash Sensational, MaybellineStiu sigur ca v-am mai vorbit despre acest rimel si atunci spuneam ca nu mi se pare ca alungeste cine stie ce, dar imi place ca le face sa para putin mai dese si, datorita pensulei, acopera chiar si genele micute. Cel mai mult imi place faptul ca nu incarca si distribuie uniform produsul.

2. False Lash Wings, L'OrealMi-a placut mult, mult acest rimel, mai ales datorita periutei. Stiu ca arata ciudat, dar o ador pentru ca nu incarca si separa foarte bine genele. Formula in sine nu cred ca e ceva senzational, dar in combinatie cu periuta, efectul este unul destul de natural, genele par mai dese si putin mai alungite. Big " Like"!

1. They're Real, BenefitLove! Mega love! Ador acest rimel si m-am bucurat ca un copil cand l-am vazut printre produsele primite la December Beauty Bloggers Meeting 4. Am mai avut acest rimel, cred ca de vreo 3 ori, si, in mintea mea, de fiecare data cand am incercat un altul, ma gandeam daca se compara cu acesta.
Periuta e usor ciudatica, dar datorita dispunerii perilor distribuie foarte bine produsul pe gene, iar daca vreti sa aplicati si pe genele micute, spre interiorul ochiului, puteti folosi capatul periei si totul e perfect.
Cel mai tare imi place ca, desi efectele se vad, genele parand mai dese si mai lungi, efectul e destul de natural si nu lipeste genele.

Abia astept sa aud care este rimelul vostru preferat, poate va fi urmatorul pe lista mea de cumparaturi si sa-mi spuneti daca ati incercat cele 3 rimeluri din top.


You Might Also Like

0 comentarii

Comentarii